Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התחלתי להריח ריח דלק מכיוון הבגאז' לאחר שאתמול התקנתי מערכת סטיראו על כל התגבור בבגאז'..,

נראה לי שהמתקין"בטעות"ניקב חור במיכל שניצב ממש מאחורי המושב האחורי.

שאלתי:1.במידה ונוקב חור כזה,האים זה קשה לתיקון ? (יש גישה למיכל) וכמה יעלה תיקון כזה ?

2.האים אוכל לתקן כזה חור בעצמי-עם החומר-דמוי פלסטלינה שמתקשה לאחר שלשים אותה או חומר אחר?

תודה

יוסי

פורסם

חנן ידידי מדובר במרצדס 300SE שנת יצור 90, ואני בספק רב אם ניתן להשיג טנק דלק חדש או מפירוק לרכב זה.

כמובן שאני מסכים איתך, שבעל הרכב אמור לחזור למתקין הסטריאו השלומיאל, ולדרוש תיקון הטנק באמצעים קובנציונאלים , ומקצועים יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תיקון "פחחות" למיכל דלק הוא בר ביצוע, ואני לא יודע באמת מה תהייה הנגישות למיכל חדש של מרצדס 90, אז ייתכן ולא תהייה ברירה אלא לשפץ.

אם תלך בסבר פנים יפות למתקין (לאחר שבדקת טוב טוב בעצמך) ותטען לפגיעה לא מכוונת - ובבקשה לתיקון אצל בעל מקצוע לבחירתו ועל חשבונו - יש סיכוי שיסכים - עם זאת אנחנו לא יודעים אצל איזה מתקין זה היה... האןם מקום מסודר או דווקא חאפרון קטן שעושה יותר בזול...

אם זה אחד חאפר - גם אם יסכים לתקן, תדאג לבדוק את העבודה במהלכה שלא יהיה תיקון חאפריסטי.

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

פורסם
חנן ידידי מדובר במרצדס 300SE שנת יצור 90, ואני בספק רב אם ניתן להשיג טנק דלק חדש או מפירוק לרכב זה.

כמובן שאני מסכים איתך, שבעל הרכב אמור לחזור למתקין הסטריאו השלומיאל, ולדרוש תיקון הטנק באמצעים קובנציונאלים , ומקצועים יותר.

בברכה

צביקה

למה אתה מכפיש סתם את בעל המקצוע

אני לא מכיר אותו ואין לי שום קשר

אבל יכול להיות שהוא מתקין טוב ועשה טעות ( כולם עושים טעויות ) זה לא שהוא טעה בחיווט או במשהו שקשור למקצוע שלו

סביר מאוד להניח שהוא לא ידע איפה המיכל והוא הבריג בורג קודח שחירר את המיכל .

עצה שלי גש למתקין תדבר איתו יפה תסביר לו את הבעייה ואם הוא מכבד את עצמו הוא יתתקן את זה בלי בעיות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

סביר מאוד להניח שהוא לא ידע איפה המיכל והוא הבריג בורג קודח שחירר את המיכל .

המילה שלומיאל מתארת בדיוק את מה שאמרת. מתקין מקצועי שמכבד את עצמו צריך לקחת בחשבון דברים כאלה. כמובן שיכול להיות שזאת מעידה חד פעמית מפאת חוסר תשומת-לב, אבל עדיין זה לא הכי ראוי לבעל מקצוע.

פורסם

חברי היקרים!

קודם כל תודה על התשובות אני מאוד מעריך זאת!

ומספר הבהרות,קודם כל ניתן להשיג מיכל משומש מפירוק(בדקתי),וניתן גם לתקן ויש נגישות לאזור בו נוקב המיכל,

המיכל נמצא ממש מאחורי גב המושב האחורי בעמידה,ונוקב בחלקו העליון כך שאין נזילה אבל לא אוכל למלא מיכל מלא כרגע,

כמו כן הזהרתי את המתקין-השלומיאל שיש שם מיכל והוא גם ראה אותו.

בפני עומדות 2 ברירות:

1.לתקן -ביררתי עם מספר בעלי מקצוע,אפשרי אבל אף אחד לא ערב למן שזה יחזיק

2.להחליף מיכל דלק ולקחת סיכון שההרכבה של ה"חדש"לא יחזור לקדמותו(מצוף מיכל דלק,וכו')

מה הייתם עושים ?

יוסי

פורסם

מה הייתם עושים ?

1. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

2. ממליץ להחליף מיכל, במיוחד בגלל שבעלי מקצוע שדיברת איתם לא יכולים להבטיח שזה (תיקון) יחזיק לאורך זמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא נראה לי שיש בעיה לתקן את המיכל. אין שם מאמצים מכאניים רציניים, אם בכלל ולכן תיקון בהחלט מתקבל על הדעת ואמור להחזיק לעד אם נעשה כמו שצריך.

• תוכן חדש...