Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרשתי את כל אזור התעשיה של חולון, לא מצאתי שם מישהו שמוכר פילר מילימטרי לכיוון שסתומים, איפה ניתן למצוא דבר כזה ?, אולי באזור של טכנו צינור בתל אביב.

רפי לין?

יש לי פילר במידות שהן לא מילימטריות, אין לי מושג אם זה אינצ'ים, אבא שלי כיוון עם זה שסתומים של VOLVO לפני 30 שנה. יש דרך להמיר את המידות למילימטרים?

רציתי לשאול לגבי סדר הכיוון, כתוב ששסתום 1 פתוח לגמרי לכוון שסתום יניקה מספר 3 ופליטה מספר 4 (תקנו אותי אם אני טועה).

שאלה 1: האם כאשר עומדים מול המנוע הבוכנה השמאלית שקרובה לטיימינג היא בוכנה מספר 1, והשסתומים שלה גם מסומנים ב 1.

שאלה 2: האם "שסתום פתוח" זה אומר שהרגל של הפסנתר שלוחצת על השסתום מתרחקת ממנו רחוק ככל שניתן, או שבדיוק להפך, וזה אומר שהרגל של הפסנתר לוחצת עליו ופותחת אותו.

חג שמח, תודה רבה!

as.JPG

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אני בטוח שיש בטכנו צינור פילרגייג' וגם בהרבה חנויות אחרות לכלי עבודה.

25.4 מ"מ זה אינטש אחד. אין שום בעיה להמיר.

בד"כ, אבל לא תמיד, צילינדר מס' 1 הוא בצד הנגדי לצד גלגל תנופה. צריך לקבל מידע ממישהו שיש לו מידע מדויק לגבי זה. אני משוכנע שבספר שיש לך יש את המידע הזה. חפש טוב יותר. סדר הבוכנות הוא כסדר השסתומים.

שסתום פתוח זה כשרגל הפסנתר לוחצת עליו. כשהיא מתרחקת ממנו השסתום סגור.

פורסם

שתי חנויות שאני דיי משוכנע שיהיה להן:

1. שוורץ כלי עבודה ברחוב יצחק שדה בת"א.

2. ז את ג ברחוב המלאכה 39 בחולון.

בדפי זהב תוכל למצוא טלפון שלהם.

פורסם

עמית שלום,

בקשר למילימטרי / אינצ'י:

האינצ'י לרב כתוב ללא יחידות וליד המילימטרי כתוב mm,

ההמרה היא:

value in inches = value in mm / 2.54

value in mm= value in inches * 2.54

או בקיצור...

0.007 אינצ' = 0.18 מ"מ

0.008 אינצ' = 0.20 מ"מ

0.009 אינצ' = 0.23 מ"מ

0.010 אינצ' = 0.25 מ"מ

0.011 אינצ' = 0.28 מ"מ

0.012 אינצ' = 0.30 מ"מ

0.013 אינצ' = 0.33 מ"מ

0.014 אינצ' = 0.35 מ"מ

0.015 אינצ' = 0.38 מ"מ

0.016 אינצ' = 0.40 מ"מ

0.017 אינצ' = 0.43 מ"מ

כתבתי מדריך (בעברית) על איך מכוונים שסתומים במנוע TU3 (אני מניח שזה מה שיש אצלך ב- 205),

ההסבר מפורט עם תמונות,

שלח לי אימייל ואעביר לך,

חג שמח,

אלעד.

פורסם
עמית שלום,

בקשר למילימטרי / אינצ'י:

האינצ'י לרב כתוב ללא יחידות וליד המילימטרי כתוב mm,

ההמרה היא:

value in inches = value in mm / 2.54

value in mm= value in inches * 2.54

או בקיצור...

0.007 אינצ' = 0.18 מ"מ

0.008 אינצ' = 0.20 מ"מ

0.009 אינצ' = 0.23 מ"מ

0.010 אינצ' = 0.25 מ"מ

0.011 אינצ' = 0.28 מ"מ

0.012 אינצ' = 0.30 מ"מ

0.013 אינצ' = 0.33 מ"מ

0.014 אינצ' = 0.35 מ"מ

0.015 אינצ' = 0.38 מ"מ

0.016 אינצ' = 0.40 מ"מ

0.017 אינצ' = 0.43 מ"מ

כתבתי מדריך (בעברית) על איך מכוונים שסתומים במנוע TU3 (אני מניח שזה מה שיש אצלך ב- 205),

ההסבר מפורט עם תמונות,

שלח לי אימייל ואעביר לך,

חג שמח,

אלעד.

אלעד, כל הכבוד, אינפורמציה מושלמת כיאה לבעל מקצוע !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
ברגמן טולס 05756544422 במרחק טלפון ממך !

דוד, יש כאן סיפרה מיותרת.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

חנן צודק,

במקומות שכתבתי את יחס ההמרה כ- 2.54 זה צריך להיות 25.4 (במעבר מאינצ' למ"מ ולהיפך),

כלומר:

value in inches = value in mm / 25.4

value in mm= value in inches * 25.4

בשאר השורות - המראות מידה במ"מ מול אינצ' אין טעות,

דוד תודה, אין כמו מילה טובה...

אלעד.

פורסם

הי תודה רבה לכולכם, מצטער שעניתי רק עכשיו, כל היום צבעתי את הבית:?

חבר'ה אני מעלה תמונות של הפילר שלי, אין לי מושג אם הוא באינצ'ים, איך אפשר להיות בטוח? לא רשום עליו יחידות.

ויש לי שאלה נוספת לגבי החלוקה שלכם ב 25.4 , אם אני מחלק 0.4 מ"מ ב 25.4 אני מקבל 0.0157 ולא 0.016 , ויותר גרוע מזה, אין לי בפילר 0.016 אלא 0.015 בלבד, האם זה קריטי לכוון 0.015 במקום 0.0157 ?

על אותו משקל, 0.2 מ"מ לחלק ל 25.4 נותן לי 0.0078 ולא 0.008 , קריטי?( נראה לי שפחות קריטי מהמידה הקודמת שאין לי אותה בפילר.

יש מידות נוספות חוץ ממלימטר ואינץ'?, אני ממש מפחד שזה פילר יחודי שאבא שלי קנה לVOLVO לפני 30 שנה, ואני אבצע כיוון עם מידות לא מתאימות.

אני צריך לדעת אם לגשת ולקנות מחר פילר, כי הרכב שלי כבר 7K אחרי ראש מנוע בלי כיוון שסתומים חוזר.

אלעד שלחתי לך מייל לכתובת שמופיעה בפרופיל שלך באתר, אשמח מאד אם תוכל לשלוח לי את המדריך.

תודה רבה!

DSC00001.JPG

DSC00004.JPG

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

זה כנראה אינצ'י. בדוק ליתר בטחון אם עובי מדיד ה0.035 נראה לך בעובי של מ"מ אחד.

לגבי זה שזה לא יוצא לך מדויק, זה ממש לא רלוונטי. אתה לא הולך על מידה אחת ובודק שהמרווח הוא המידה הזו, אלא אתה הולך על מידה אחת מתחת ובודק שהמדיד עובר ומידה אחת מעל ובודק שהמדיד לא עובר. GO-NO GO

אם למשל המידה צריכה להיות 0.15 עד 0.25 ובבדיקה יש לך מדיד 0.158 שעובר ומדיד 0.234 שלא עובר אז אתה במרווח תקין. לכן אין שום בעיה עם זה שהמידות לא עגולות.

OK?

פורסם

אני לא מצליח לראות את המדידים מהצד ואין לי פרספקטיבה של עובי כדי לדעת במדויק מה זה. בגלל זה אמרתי לעמית איך לאמת שזה אינטשי. יש שם מדידים בסה"כ של משהו כמו 130 וזה נראה לי יותר מוכר והגיוני שעובי החבילה הכולל הוא 0.130 אינטש ולא 1.30 מ"מ.

איך זיהית שזה מילימטרי, או שמדובר בסתם ניחוש?

• תוכן חדש...