Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תרגיל הונאה בקניית LCD, האמנם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שאמרו כשיצא ה- DVD. בוא נדבר עוד 5-7 שנים.

עוד 5-7 שנים אלוהים גדול.

אולי חבל לקנות רכב עם מנוע בערה פנימית, כי תוך 5 שנים כל המכוניות יהיו חשמליות?

ראית פעם תמונת HD על מסך גדול?

סטיבי וונדר יכול לראות את ההבדל...

הכוונה היא לתמונת HD על גבי מסך שהוא HD READY לעומת מסך שהוא FULL HD.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תאמין לי שאני לא צריך אותך לספר לי איפה אני חי.

תלמד קצת לתת כבוד לאנשים שמדברים איתך (ונתנו לך את כל הכבוד) אולי יצא לך לקבל קצת בחזרה.

ניר

יותר מדי חם פה?? מה נסגר כאן עם התגובות של אנשים... חשבתי שאני מספיק גדול בשביל לא להשתמש בתירוץ הזה, אבל אם תסתכל על כול ההודעות ולא רק על מה שאתה רוצה, תגלה מהר מאוד שאני הוא זה שלא נתנו לו כבוד, ועל הדברים הנכונים שאמרתי קיבלתי את התואר "קשקשן בשכל". עוד בהודעה הראשונה שלי.

לך תחנך מישהו אחר - זה מאוד מאוד קל דרך מסך מחשב. חצוף.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אני מסתכל יפה מאוד על כל ההודעות ואכן קיבלת תגובה מזלזלת על הודעה נכונה אבל לא מעניין אותי אחרים, מעניין אותי ההודעה שאני הגבתי לך (שהייתה רחוקה מלהגיד "קשקשן") והתגובה שלך (שאולי לא הייתה מכוונת ישירות אליי, לא יודע).

לא משנה, יצאתי מהוויכוח (או שבכלל לא הייתי בתוכו, אין לי מושג).

• תוכן חדש...