Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא HU Alpine מארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם אתה מחליט שאתה רוצה דאבל-דין + DVD, עם רדיו שמתאים לארץ, יש לך את:

1. Clarion MAX385VD - מסך מגע 6.5", איכותי מבית קלריון. נסחר בסביבות ה-500$.

2. JVC KW-AVX710 - מסך מגע 7". JVC, קורא DIVX, גם נסחר בסביבות ה-500$.

(רק שתהיה בעניינים את הקלריון לא מצאתי בארץ אבל ה-JVC נסחר כאן בZAP במחיר של 5000 ש"ח!!!!!)

ההתקנה של שניהם לא פשוטה. ולא אפשרית בכל רכב.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Nakamichi תודה על התגובה לגבי הDVD אבל לצערי זה הבחור שהתפרץ לשירשור שלי ולי אין כל כוונה שיהיה לי DVD ברכב כי לפי דעתי זאת סכנת מוות.

לגבי הECLIPSE, זה נכון שהמכשירים שלה מצויינים וכוללים את "הכל" אבל עדיין ישנה בעיית מחיר/רכיבים נוספים ברכבי/פנל לא נשלף (דבר מאוד מאוד חשוב בארצינו היפה).

boboben23, מהיכן קנית את ה9887R? ומהיכן קנית את ה880PRS ובנוסף המכשיר קולט תדרים אירופיים (כלומר רדיו בארץ)? או שאתה כיילת אותו תמורת תשלום? ואם כן, בכמה?

כמובן תתחדש על המכשיר הנהדר הזה! (הלוואי עלי ויהיה בארה"ב במקרה).

תודה מראש!

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

תקשיב:

1. לאקלפיס כן יש פאנל נשלף.

2. המחירים שלו בארה"ב הם מצחיקים.

3. יש לו רדיו ישראלי בלי שום צורך בשינויים ושדרוגים.

אבל שיהיה לך בכיף ללכת לחפש פיוניר 880 או אלפיין R דווקא בארה"ב.

זה כמו ללכת לחפש שמה חומוס. זה פשוט לא המקום וגם אם תהפוך עולמות ותמצא המחיר יהיה לא משהו.

פורסם

המכשיר שקמיצ'י המליץ לך פה לא רואה אף מכשיר שדיברו עליו.

אקליפס חברה מצויינת שקוטפת פרי בשנים האחרונות המחירים שלהם בארץ לא הגיוניים לכן הם לא נחטפים בקלות

לי אישית יש את האקליפס 7100 ולפני זה היה לי PRS ואני אומר לך בכנות אין מה להשוות הסאונד השתנה פלאים!!!!!!!!

יש מכשירים שהם עם פאנל נשלף וישנם בלי .

פורסם

אני יודע שECLIPSE היא חברה מעולה אבל ה7100 נראה לי ממש יקר! 550$ אפילו אם הוא ממש ממש טוב, המערכת שלי לא תפיק ממנו את המיטב. וגם אם כן, התקציב שלי היה עד 500$ בלחץ רציני.

תודה מראש!

בברכה,יוני.

פורסם

אז תקנה ה-3200 הוא יותר זול.

חוצמזה 50$ זה הבעיה?

מה זה 50 דולר היום? פחות ממאתיים שקל.

הצעתי פה אחלה דרך להרוויח כסף בכלום זמן, אבל המנהלים לא אהבו את זה אז מצטער, תצטרך לחשוב על דרכים יצירתיות לבד :lol:

*** תשמע - באמת לא אכפת לי מה תקנה. מצידי תקנה רדיו דיסק EAGEROAD ב-800$, לי זה לא משנה, אני את האחוזים שלי מקבל בכל מקרה.

אבל בכל זאת רק רציתי שתבין שארה"ב זה לא אירופה, וליין המוצרים שמה שונה מאשר כאן.

ולכן לפעמים משהו שאצלנו סתם זרוק כמו בזבל בכל פינה (שווארמה, חומוס ומורל (הרמקול לא הדג)) נחשב אצלהם נדיר ואקזוטי, בעוד שמה שאצלנו נחשב למדהים ובלתי ניתן להשגה אלא אם כן ממשכנים בית, אצלהם זה סטנדרט (יש לי כ"כ הרבה דוגמאות עכשיו, אבל אתה בטח מבין שהתכוונתי לאקליפס).

קשה למצוא שם אלפיין בכלל בחנויות ודגמי R בפרט.

וגם שתמצא תשלם על זה הרבה.

רוב החנויות שתייר ממוצע ייחשף אליהם הם כל הרשתות וכו' - והם מחזיקים כמעט בלעדית מוצרים של סוני, JVC ופנסוניק.

לי אישית הייתה דרך להגיע לכל מיני חנויות ומתקינים באיזורים קצת יותר מרוחקים (דוד שלי נתן לי את האוטו ואמר לי תסתדר. מהר מאוד הוא הבין שכנראה שזאת תהיה הפעם האחרונה שהוא יראה אותי ואת האוטו, למה שמה זה לא ת"א, יש איפה ללכת לאיבוד) אז הוא נגרר איתי (אבל מה - קיבל פיצוי - התקנו לו צינגר באוטו).

פורסם

תשמע יוני

אם אתה רוצה לקנות פאנל אל תחסוף

את האלפיין קניתי דרך חבר של חבר ב2800 שקל אחרון שהיה במחסן

ואת הפיוניר אתה יכול לראות פרסום שלו אצל בוגדני מגעיל 1 זה שלי הפאנל

צור איתו קשר אני נהנתי ממנו בחצי שנה שהוא הורכב אצלי מלאה אבל עכשיו הוא לא מתאים לכל השיגעון שמתרוצץ אצלי ברכב

אני מחכה לרפדות של התיבות והדלתות ויש לי עוד לקנו מצברים חדשים ואלטרנטור תוצרת חוץ

בקיצור אל קנה בחו"ל שיש במחיר סביר בארץ ביד 2

אבל אם כן לא פיוניר ולא אלפיין מארה"ב אי אפשר לכייל

והפיוניר שלי קולט יפה מאוד בארץ

פורסם

*** אין לצטט הודעה ללא צורך ***

מה ההבדלים בין הECLIPSE 7100 לבין הECLIPSE 7200 http://www.eclipse-web.com/cd/cd7200overviews.html ? והאם כדאי להביא אותו? (לפי מה שנראה לי הוא דגם טוב יותר).

והאם שני הדגמים קולטים רדיו בארץ?

תודה מראש!

בברכה, יוני.

פורסם

למנהל הפורום, הודעתי היית כן ברת מידע ולפי כך לא היה צורך להוריד את הציתות. אבל זאת החלטה שלך ואני מכבר אותה.

לגבי מה שנמחק, boboben23 לא הבנתי את כוונך, האם הפיוניר 880PRS כן קולט רדיו בארץ או שהוא לא? כי אמרת שלא כדאי להביא אותו מארה"ב אבל מצד שני אמרת שהוא קולט לך מצויין רדיו בארץ. האם תוכל להסביר את טענתך? כי אני דיי התבלבלתי.

לגבי הECLIPSE, אז אני מבין שכדאי לי להביא את ה7200 כי הוא עולה אותו מחיר כמו ה7100, נכון?

תודה מראש!

בברכה, יוני.

פורסם

לא מיזמן שוחחתי עם חבר לגבי ה9887 ותדרי הרדיו שלו והוא קולט כול תחנה ישראלית ואבל לא רואה את שמה ולא יכול לתפוס אותה אוטומטית בחיפוש אבל עדיין יכול לישמוע כול תחנה והמכשיר בגלל לא עבר כיול ..זה מאוד מוזר הוא אמר שהכול עובד פיקס ויש אנשים שאומרים שהוא לא קולט בכלל..

חבר שלי הוא לא ילד והוא בחור רציני.

אגב למה אתה צריך רדיו שאתה קונה מכשיר ברמה כזו?(זו לפחות דעתי):|

• תוכן חדש...