Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בהתלבטות רצינית כבר הרבה זמן האם להוסיף פילטר שכזה לרכב או לא ... אני אשמח לחו"ד מקצועית ליודעים שבינכם...

תודה

פורסם

אצלי בקליאו הפילטר (עדיין) סטנדרטי, אבל חבר התקין ramair למשך חצי שנה ואח"כ הוא החליף לפילטר k&n ייעודי לקליאו ספורט ולדעתי האופצייה השנייה עדיפה.

במחשבה שנייה כדאי שתמתין לתשובה מפורטת מקובי.

פורסם

שלום, הכל פונקציה של היכן אתה ממקם את הפילטר בעצם, לראם אייר ישנו ייתרון ה"דחיסת" אוויר כלומר שאם תמקם אותו בתוך תא המנוע הוא יספק אוויר קצת יותר קר מאשר פילטר אוויר "רגיל" באותו המקום.

פילטר אוויר פתוח איכותי, בעל צנרת איכותית שממקמת את הפילטר מחוץ לאמבטיה, מאחורי הפגוש למשל, ייתן קודם כל כמה סוסים בריאים, תגובת דוושה טובה יותר, ורעש יניקה (תלוי בצנרת) ממכר.

אני במקומך הייתי מסתכל בכל מיני חנויות בחו"ל או לחילופין הולך לסדנא ומתעקש על בנייה לסעפת, במקום סתם להוציא את הפילטר המקורי ולדחוף במקומו פילטר פתוח.

פורסם

לקליאו ספורט ישנם מספר אופציות מערכות יניקה

א.INBOX לא משנה מאיזה סוג-מסנן בצורה יעילה את הליכלוך אך כמעט לא מעלה הספק כלל ולא משנה את סאונד היניקה.

ב.RAMAIR יש לקליאו ספורט תוצרת SIMOTA ראה פה:

http://www.extreme-tuning.net/picture/filtersclio.html

נותן כמה סוסונים משנה מעט את סאונד היניקה .

ג.קיט יניקה CARBON KIT גם מתאים לקליאו ספורט ראה פה:

http://www.extreme-tuning.net/picture/filtercliok.html

יניקה/נשימה משופרת בטורים גבוהים,סאונד יניקה ממממדהים ולדעתי מוסיף כמה סוסים בריאים.

הותקן גם אצלי ברכב (גם לי יש קליאו ספורט) ובכלל זוהי הבחירה של רוב בעלי הקליאו ספורט בעולם (ראה פורום CLIOSPORT.NET).

פורסם

ראיתי באתר.... השאלה שלי היא עד כמה יקר כל העסק הזה אני לא רוצה להשתגע מצד אחד ומצד שני לא רוצה לשים סתם משהו...

פורסם

MK1 או MK2 ?? הפילטרים שונים בשני הדגמים...

לא הבנתי מה המטרה שלך? להוסיף כח? פילטר לא ייתן לך משהו מורגש מאוד - אלא רק הרגשה של כאילו.

לי דרך אגב יש ייעודי של K&N רק מכיוון שלא בא לי להחליף את המקורי כל X קילומטרים.

נ.ב - למה אתה לא רשום בפורום רנו ספורט ?:wink:

פורסם

אני יכול להגיד לך מניסיון,כמובן לא על סמך איזה בדיקת דיינו אבל,מכל החמוצים כמו אגזוז פתוח,הורדת ממיר,ופילטר פתוח,ואפילו צנרת שלמה.

הדבר שהכי נותן זה פילטר פתוח עם הוא ממוקם טוב,רק אל תחסוך בקטע הזה והכל יהיה בסדר עם המנוע.

הורדת ממיר/ממיר FreeFlow "ספורטיבי",גם יתן אבל אתה מזהם את האויר יותר,כל השאר,הרבה רעש ואפקט כמעט ואין.:arrow:

פורסם

הממיר בקליאו הוא לא סטנדרטי רגיל (במיוחד בדור ראשון) וכך גם הצנרת ולכן לא כדאי לנסות לשפר משהו שכבר גם ככה תוכנן עם דגש על ביצועים.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...