Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 35K, אוט'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חבר'ה,

עדכון לגבי הפונטו שלי שנמכרה לי ע"י סוחר יועלה כנראה עוד הערב (אני מקווה)

עד אז - אני צריכה להתחיל לחפש רכב אחר.

אני מאד אוהבת את הספייס ובתקציב שלי אפשר להכניס שנים 01-03, אבל מאד מאד קשה בימינו להשיג ספייס שמורה ובמצב טוב.

אז אתם מוזמנים להמליץ על רכבים שאני אולי לא חשבתי עליהם.

כרגע יש לי בראש קליאו B (למרות שאם זכרוני לא מטעני, האוט' שלה לא נחשב משהו בכלל)

וסיריון (שאאל"ט היא עם מנוע 1000, ולא בטוח שאוכל לחיות עם רכב כל כך חלש)

הצעות?

חשוב לי רכב עם חלפים לא יקרים מדי (לכן לא פולו), ושתהיה לו צריכת דלק טובה לפחות כמו של הספייס

הרכב משמש אותי לנסיעות ארוכות מחולון להרצליה כל יום, ועמידה מרובה בפקקים (וזה למה נשבר לי מהידני)

תודה לכל העונים!

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה סויפט ושרייד. הן יהיו מבין האמינות ביותר בטקגוריה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ממליץ להוסיף לרשימה סויפט ושרייד. הן יהיו מבין האמינות ביותר בטקגוריה.

ומבין הישנות ומיושנות, לא בטיחותיות, לא נוחות וספרטניות בקטגוריה.

פורסם

זו אכן הסיבה שהורדתי אותן מהרשימה. בתקציב שלי ייכנסו רק הדגמים הישנים יותר (זה לא שלא הייתי שמחה לסוויפט חדשה :lol:)

פורסם
זו אכן הסיבה שהורדתי אותן מהרשימה. בתקציב שלי ייכנסו רק הדגמים הישנים יותר (זה לא שלא הייתי שמחה לסוויפט חדשה :lol:)

בדיוק :mm_yeah:

*שכנה שלי (בת 50), מכרה ELX לפני כחודשיים שנת 03 יד 1 עם 30K ק"מ!

פורסם

רק כדי להשלים את המשפט שלך:

אמינות בטירוף, זולות לאחזקה וחסכוניות.

ב-35K מדובר על שרייד בשנתון עד 2000, גירסא סדאן עם מנוע 1.5.

רכבים בעלי שוק מעולה ושמירת ערך מצויינת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...