Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אתמול נסעתי ליד חוף הים על שביל חול, ובאיזשהו שלב החול הפך לחול עמוק, ובדיוק ששמתי לב האוטו התחיל לפרפר ולאבד מהירות. התחלתי לחפור קצת ובעזרת משחק עם הגה וכמה חברים שדחפו יצאתי מהמקום.

היום שטפתי קצת את הגלגלים ובתי הגלגלים מבחוץ (שבדיעבד לא יודע אם זה היה טוב, שלא יגרום בוץ)

תקלות אין, אבל אני ממש מפחד שחדר חול לכל מיני מקומות. האוטו היה במצב שהחול היה בדיוק בגובה של הגחון ועם הגלגלים שפרפרו (ברורס, לכיוון מכסה המנוע) אין לי מושג לאן הגיע חול (אולי אפילו ציריות).

אז מה כדאי לעשות ?

תודה מראש.

פורסם

תשתוף טוב עדיף אם צינור מתחת לאוטו שלא יהיה צבירת חול, אם יש לכלוך בתא המנוע תשתוף גם שם (לא בצינור)

תוך הקפדה לא להרטיב חלקים חשמליים.

נזק לא יהיה לך.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם
תשתוף טוב עדיף אם צינור מתחת לאוטו שלא יהיה צבירת חול, אם יש לכלוך בתא המנוע תשתוף גם שם (לא בצינור)

תוך הקפדה לא להרטיב חלקים חשמליים.

נזק לא יהיה לך.

לאן בדיוק להשפריץ מים ? לכל המתחת של האוטו ? זה לא יכול להכנס לאזור של הכמסה מנוע ולעשות שם בלאגן ?

והאם כדאי לפרק את הגלגלים ואז אני אוכל לשטוף טוב את הברקסים, בולמ"ז וציריות ?

פורסם

לא תאמין איזה צירוף מקרים גם לי קרה התחפרות בחול אתמול עם פולו.....!!!

אחרי עזרה עם כמה חברה הצלחנו להוציא את האוטו....

נסעתי אחר כך בערך 100 קילוטמטר ואוטו לא עשה בעיות....

פורסם

חבל שלא צילמנו את האוטו חפור, חצי גלגל היה בתוך החול.אם לא העזרה של כמה חברה טובים שהיו באזור, לא היינו מוציאים את האוטו.:wink:

פורסם
לאן בדיוק להשפריץ מים ? לכל המתחת של האוטו ? זה לא יכול להכנס לאזור של הכמסה מנוע ולעשות שם בלאגן ?

והאם כדאי לפרק את הגלגלים ואז אני אוכל לשטוף טוב את הברקסים, בולמ"ז וציריות ?

זה סתם בגדר המלצה ובכלל לא חובה לעשות את זה כי גם ככה לא יקרה כלום, אתה יכול להשפריץ לאן שבה לך כל עוד זה לא על רכיבים חשמליים.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

שלום!

אתמול הוצאתי גלגל אחד ובאמת נקי שם מחול אז לא שטפתי עוד עם מים יותר מזה.

אבל, אתמול בערב באמצע נסיעה, נדלקה לי נורת ה ABS. לאחר 2 דקות נסיעה עצרתי את האוטו, נתתי לו דקה לנוח, ושהנעתי מחדש הנורה לא דלקה יותר. מישהו יודע מה פשר הדבר ? (אולי חול נכנס לאחד החיישנים למשל?)

האם יש צורך לגשת למוסך ?

פורסם

כן יכול להיות שנענס חול לחיישן.

החיישן בדרך כלל יושב ליד הפעמון של הצירייה.

מומלץ לגשת למוסך כדי לנקות את החיישן ולבדוק את תקינות הABS.

פורסם

שטוף היטב,אם אתה מרגיש משהו מוזר או יש נורת תקלה גש למוסך לבדיקה.

עצה לעתיד,שמתחילים לשקוע,הטעות הכי נפוצה היא להתחיל לתת הרבה גז(כנראה אינסטינקט אנושי).תתחיל לשנות את ההרגל,זה יגרום לרכב לשקוע עוד יותר וזה לא מועיל במיוחד .

כמו שעשית,קרא לכמה חברים שיעזרו לדחוף את האוטו :)

בן.

Got To love It

פורסם

כן זה באמת טעות לתת עוד גז, אבל כנראה זה באמת מין אינסטינקט (או אופטימיות יתר שגורמת לחשוב שעוד גז יפתור את הבעיה ולא תשקע). אבל מהמקרה הזה למדתי המון ועכשיו לעתיד אני אדע איך לא להתחפר ואיך לעזור לאחרים :)

ובקשר לחיישן, אני אגש למוסך לבדיקה.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...