Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מנוע משנת 1999, 2 כוחות סוס מתוצרת ימאהה, המנוע אף פעם לא עשה שום בעיות וכול הטיפולים בוצעו בזמן על ידי, הוא היה בשימוש בערך 5 שעות כול שנה.

בקיץ האחרון לאחר התנעה המנוע עבד רגיל בערך 10 דקות ואז נכבה מכיוון שאני לא ידעתי מה הבעיה, אני ניסיתי להניע אותו מספר פעמים וכול פעם הוא עבד כמה דקות ואז נכבה.

אחרי בערך 10 התנעות אני שמתי לב שהמנוע לא מוציא מים ממערכת הקרור.

בבית אני פירקתי את הגיר וראיתי שהכנפים של האימפלור שחוקות לגמרי (כמעט לא קימות).

רציתי לדעת:

1) האם יכול להיות שבגלל חום גבוה וחוסר בקרור למנוע נגרם נזק בלתי הפיך?

2) איזה מקום מומלץ באזור חיפה לתיקון הבעיה?

3)כמה אמורה לעלות בדיקה+ התקנה של אימפלור חדש?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום דניאל , וחג שמח!

כמה שאלות אליך , שיעזרו אולי לפתור את הבעיה..

1. קודם כל , האם התנעתה את המנוע כשהחלק התחתון ( איפה שהיניקה של המי קרור ) לא לגמרי במים?

2. האם משאבת הקרור אצלך היא מסוג ג'בסקו? ( אימפלר מגומי בתוך בית מברזל\ברונזה עם חצי ירח מעליו )

3. אם פתחתה כבר את הסיפור , תוכל לצלם את המשאבה מכמה צדדים?

ולשאלות שלך:

1. אם המשאבה מתה , אין מי קרור שמגיעים למנוע , ומשם הדרך לתפיסה של הבוכנה הצילינדר קצרה. עוד דבר , כשמשאבת ג'בסקו מתפרקת , החתיכות מהכנפיים "נוסעות" עם המים וסותמות את המעברים במערכת הקירור , ככה שיש סיכוי ששיפוץ המנוע שלך ידרוש יותר מהחלפת אימפלר , אלא גם פירוק המנוע וניקוי המעברים , על הדרך גם ממלח ומשקעים אחרים במים..

2. לא יודע , כי אני תמיד שיפצתי לבד , אני ינסה לברר לך..

3. לא יודע , אני יברר לך..

חג שמח ושבת שלום..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אלכס, תודה אל התגובה!

כשהתנעתי את המנוע חלקו התחתון היה תמיד במים ( איפה שהיניקה),

לפי התאור שלך המשאבה כנראה נקראת ג"בסקו, אני רוצה לציין שהמנוע עדיין מניע ועובד רגיל ונכבה אחרי חצי דקה בערך.

פורסם

שלום דניאל

אחרי שהמנוע מניע , יוצאים מים מהפתח של יציאת מי הקרור?

יכול להיות שיש בעיה במערכת הדלק. קודם כל , איזה מיכל דלק יש לך? , האדום הסטנדרטי? ( קויק-סילבר או חברה אחרת? )

שנית , בין המיכל למנוע אמורה להיות "פומפה" כזאת , שאתה שואב איתה את הדלק ובונה לחץ לפני ההתנעה , תבדוק שהיא בסדר והחיבור של הצינור למיכל בסדר , ואין חדירה של אויר. משם תעבור לקרבורטור.

חשוב!! , אם המשאבת מי קרור אצלך הלכה , אל תניע את המנוע עד שתסדר אותה! , ועוד דבר , אם האימפלר שלה באמת במצב שתיארתה , סיכוי טוב מאוד שחלקים ממנו מטיילים אצלך במנוע בחללים של מי הקירור , במקרה כזה צריך לפרק את המנוע כדי להוציא אותן.

שיהיה בהצלחה..

אלכס.

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אחרי שהמנוע מניע מהפתח יוצא עשן וקצת שמן, אבל לא מים.

מיכל הדלק נמצא בתוך גוף המנוע ולא בנפרד.

אולי אתה מכיר מישהו באזור חיפה שיוכל להבחן את התקלה ולעזור לי לפתור אותה?

פורסם
אחרי שהמנוע מניע מהפתח יוצא עשן וקצת שמן, אבל לא מים.אתה מדבר על הפתח שאמורים לצאת ממנו מי קרור , בערך איפה שהברך מתחברת למנוע?? :shock:

מיכל הדלק נמצא בתוך גוף המנוע ולא בנפרד. שוב , תבדוק סתימות ונזילות במערכת הדלק.

אולי אתה מכיר מישהו באזור חיפה שיוכל להבחן את התקלה ולעזור לי לפתור אותה? לא מכיר.. , אבל תנסה באזור הנמל והמרינה בטוח יש מישהו שמתעסק בזה.

תגובותיי באדום.

אלכס.

• תוכן חדש...