Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מצב שאני עושה שמהו עם הרמקולים האלה?

אני בסך הכול רוצה לשמוע סבבה אני לא מחפדש מערכת שתרעיד לי את הרחוב אוו משהו כזה אני רוצה משהו נחמד+ לא יותר מזה..אין לי תקציב להשקיע אלפי שקלים אני מחפש משהו סבבה והכי זול שאפשר אני לא מצפה למערכת מהשורה הראשונה בכל כך מעט כסף.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה כסף אתה מוכן להשקיע ?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

חבל גם על האלף שקל, עדיף שתחסוך עוד טיפה, ותקנה אפילו יד שניה מהפורום הזה (באמת שיש מציאות) ההבדל הוא שמיים וארץ, פשוט צריך לשפוט בהאג את כל מי שמוחר את המוצרי דמיקולו האלה, לא קשור לזה שאתה לא רוצה להרעיד ולא קשור למקום ראשון בתחרות SQ. אם אתה כבר משקיע כסף - והגעת לפורום - שיצא לך משהו טוב.

בשיפוצים

פורסם

מגבר פולס אודיו BA4400 - כ500 ש"ח חדש

סאב - לנזר MAX12 - כ500 גם כן

או סאב יד שניה כגון רוקפורד P2,סרווין ווגה הד12,פיניקס גולד וכ"ו

הרמקולים (DOMBOSS) לא איכותיים אבל בהגברה ובכיוונים נכונים ישמעו טוב יותר

התקנת מגבר אגב נעה בין 300 ל500 ש"ח

זה נראה לי הסטאפ הטוב ביותר בתקציב הנוכחי ובעתיד תשדרג את הקומפוננט

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כמה שטויות בת'רד אחד - כבר מזמן לא ראיתי כזאת פיילה של בולשיט!

EM777 ובאסבוסט היחידים שנתנו כאן מידע אפקטיבי.

מדד ההספק שסאב וופר ורמקול בכללית יכולים לספוק לא קשור בשום צורה לאיכות הצליל שהרמקול הזה מפיק, נתחיל כאן.

RMS זה מושג לעוצמה נומינלית יציבה, כלומר כמה הספק ביחידות של וואט הסאב וופר יכול לספוג בצורה יציבה לאורך זמן וגם כאן זה בתנאי שזה מגיע בתחום תדר שהסאב מסוגל לנגן היטב ובתנאי שהאות הנכנסת נקייה.

תכניס קצת עיוות, תסטה מהתחום תדר ונתון הRMS שווה ל*ח*.

תיקח בחשבון שלסאב וופר צריך להתאים תיבה מתאימה וצריך לשדך לו מגבר מתאים וגם צריך לכוון את הHU ושאר חלקי המערכת בשביל להוציא ממנו תוצאה איכותית.

אתה לא הולך לשוק וקונה סאב "איכותי" מחבר אותו ברכב ואומר "וואו" - זה תהליך ארוך ומייגע במקרים מסויימים עד שמקבלים מהסאב המתאים את התוצאה הרצויה.

לפותח הת'רד - אל תמשיך, תעצור כאן כי אתה סתם תלך לאיבוד ולא יצא לך מזה כלום.

תגיע למפגש ותתרשם ממערכות סטריאו של חברי הפורום - בשלב הזה אתה כבר תלמד המון על איזה רכיבים אתה אוהב, סוג צליל שעונה לדרישות שלך, איך נשמעת מערכת מכוונת היטב ואיך נשמעת מערכת שהיא לא ועוד ועוד ועוד

אחרי זה תיגש לבתי התקנות ותתרשם ממחירים ומבתי ההתקנות עצמן.

ואז תתייעץ איתנו לפני שאתה בוחר לגשת למעמד הרכישה ולפני שאתה רוצה לגשת למתקין גם כן.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואו זה מזכיר לי קצת את הוויכוח שהיה באיזה 2005 או משהו כזה על זה שהרבה אנשים רשמו "המלצות לא נכונות" (אם נישתדל לא לירשום את המילה "שטיות" :lol:) וסתרו הודעות שכן היו "נכונות".

בכל מקרה תילמד מטעויות של אחרים (וגם שלי בתחילת דרכי) ואל תמהר ליקנות, למרות שאתה כניראה "מת" לאיזה מערכת שתישמע טוווב אצלך ברכב, אדיף תחכה, תילמד ותחקור את את השאלות שלך לעומק - תיקפוץ לאיזה מיפגש או יותר ותגבש מסכנות יותר ברורות לגבי מה שאתה רוצה והכי חשוב: איך אתה רוצה שזה ישמע.

* אגב עד עז יעבור קצת זמן - ובינתיים היצטבר אצלך עוד קצת כסף בקופה - והתקציב קצת גדל :wink:

ומשם תעבור לחלק המעשי יותר - קנייה.

* בקשר להספק - הצודק הוא lanosforce ו- WRMS זהוא ההספק האפקטיבים (במילים פחות "יפות" - הספק אמיתי) לעבודה ולא WPIK או WMAX או כל דבר אחר - כל השאר כבר רשום למעלה.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...