Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אני יכול לסדר את כל הבעיות הנ"ל?

 

יש לי בעיות עם הסגירה והפתיחה של הדלתות השמאליות ברכב, ובעיה עם העליה והירידה של החלון בנעילה עם השלט, לפעמים החלונות לא נסגרים, ממה זה יכול לנבוע?

 

בנוסף יש לי חריקה מציקה כשאני בולם, הבלמים עוצרים מעולה אבל יש רעש צורם מאוד מדי פעם שממש מציק לי כשאני משתמש בבלמים.

 

בנוסף יש לי בעיה עם החלון של הנהג, הוא לא עולה ויורד כמו שצריך, אולי זה קשור בבעיה עם הדלת, אבל צריך לסדר את זה.

 

עוד בעיה שיש לי היא עם הטמבון האחורי, הוא לא יושב כמו שצריך (רווח בצד אחד ובצד שני אין), איפה מסדרים את זה?

 

איפה יכולים לסדר לי בעיות עם הדלתות ואיפה מומלץ לטפל בכל הבעיות האלו?

פורסם

1. נעילת דלתות וחלונות חשמל אצל חשמלאי רכב.

2. בלמים במוסך.

3. בעיית הפגוש אצל פחח רכב.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך למקום/ות מתאים/ים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שאלה נוספת, למה לא כדאי לטפל במוסך מורשה?

דבר נוסף, איפה יהיה הכי משתלם לטפל בשפשופים שקיבלתי בטמבון כתוצאה ממכות חנייה וכו'? (יש אפשרות לתקן את זה בעצמי? חלק מהצבע התקלף במכות קטנות)

 

ד"א כשקניתי את הרכב קיבלתי איתו שלט לא של החברה (הונדה 04 LS) קיבלתי 2 מפתחות עם 2 שלטים, לפי מה שהבנתי אלו שלטים שמחוברים לקודנית, השלט פותח את הרכב רק מקרוב מאוד, ולא ניתן לפתוח אותו מרחוק, בנוסף ישנם פעמים שאני סוגר את הרכב והוא נסגר אבל החלונות לא עולים, זה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה, מה ניתן לעשות? ואיך אפשר להחליף שלט או לחילופין אפשרי לקבל מהונדה שלט שיתאים לי?

 

תודה מראש.

פורסם

בהחלט שגם אפשר לטפל ולתקן במוסך מורשה של הונדה את התקלות שציינת.

לגבי תיקון הפגוש בצורה יפה, אז כל פחח רכב מקצועי מבצע זאת היטב.

מעניין שבראשל"צ אין כלל מוסך מורשה של הונדה, לפי אתר היבואן:

http://www.honda.co.il/Index.asp?CategoryID=128

בברכה - רפי לין :-)

×
×
  • תוכן חדש...