Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עוזר להוריי למכור טויוטה קורולה שנת 2003, והייתי רוצה לשתף אתכם קצת במה שאני נתקל ואשמח למשוב מנסיוניכם:

1. רוב המתעניינים חושבים ש 20K לשנה לרכב פרטי (משפחתי) זה הרבה, ומתלוננים על הקילומטרז' שקיים. זה אני או כל השאר:)?

2. אף לא אחד מהאנשים שהתקשרו (מפורסם כשבועיים) לא ידע אפילו את מחיר המחירון של הרכב, מה שמשאיר בי תחושה שבכלל אין ביקוש לטויוטה קורולה (תמוה?) ואנשים סתם מחפשים מציאה על הדרך.

הייתי שמח לשמוע את דעתכם.

תודה,

יאיר

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

1. זה ק"מ ללא ספק גדול יחסית, אבל אין פה שום דבר חריג. אני מבין שהאוטו עבר כ-100K ק"מ. סבבה - יש לו עוד 200K לעבור לפחות. על ק"מ גבוה יש שיקלול של מחיר מחירון.

2. לא משנה מה תמכור, רוב הסיכויים שסתם יתקשרו לחפש מציאות ולשגע כחלק מסקר שוק. ממליץ במודעה לפירסום לציין מחיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
1. זה ק"מ ללא ספק גדול יחסית, אבל אין פה שום דבר חריג. אני מבין שהאוטו עבר כ-100K ק"מ. סבבה - יש לו עוד 200K לעבור לפחות. על ק"מ גבוה יש שיקלול של מחיר מחירון.

2. לא משנה מה תמכור, רוב הסיכויים שסתם יתקשרו לחפש מציאות ולשגע כחלק מסקר שוק. ממליץ במודעה לפירסום לציין מחיר.

תודה.

פורסם

1.הק"מ קצת מעל הממוצע, לא אמור להפריע אם הרכב שמור ומטופל כראוי.

אם יש לכם היסטוריית טיפולים מסודרת, זה יגביר את האטרקטיביות של הרכב.

2.יש לי השערה, שהסיפורים על הבעיות של הקורולה 2003 (מנוע גמור, בעיות בממיר קטליטי וכו'), קצת מרחיקים את האנשים.

לשם השוואה, הקורולה דור קודם(98-2000), מתאפיינת בסחירות מדהימה, ונחטפת במהירות, משום המונטין של אמינות.

בנוסף בל נשכח את המחיר המוגזם של הקורולה(קרוב ל 77K ש"ח, נכון?).

3.מילת המפתח היא- סבלנות.

יהיו הרבה אנשים לא רצינים, אבל בסוף יבוא אדם שיתן הצעה הוגנת.

אגב, איזה יד אתם, האם הרכב היה בעברו ליסינג?

בהצלחה!!!

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תודה על התגובה.

א. פעם ראשונה שאני שומע על הבעיות האלו. יש היסטוריית טיפולים מלאה (אצלי יש העתקים) והכל טופל אצל המוסך הראשי של היבואן בירושלים (ההורים פולנים, כן:). ה"בעיה" היחידה שאני מכיר היא אורך חיים קצר יחסית של רפידות הבלם, וגם את זה אפשר להאריך על ידי נהיגה נכונה ושימוש מועט בבלמים (למרות שבאוט' זה דורש יותר ניסיון ורגש).

ב. האוטו פרטי, יד ראשונה.

תודה,

יאיר

פורסם

אם כך יש לך ביד כמעט מציאה(הק"מ קצת מקלקל), אני בטוח שיהיו קופצים על הרכב.

שוב רק סבלנות, תירדו מעט מאוד מהמחיר(שוב בגלל הק"מ), אבל אל תסכימו למחירים מגוחכים.

לגבי הרפידות, טויוטה השתמשו ברפידות רכות שמבחינת בלימה מעולות, אבל נשחקות מהר מאוד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
אם כך יש לך ביד כמעט מציאה(הק"מ קצת מקלקל), אני בטוח שיהיו קופצים על הרכב.

שוב רק סבלנות, תירדו מעט מאוד מהמחיר(שוב בגלל הק"מ), אבל אל תסכימו למחירים מגוחכים.

לגבי הרפידות, טויוטה השתמשו ברפידות רכות שמבחינת בלימה מעולות, אבל נשחקות מהר מאוד.

זה גם מה שאני חושב, ובשמחה הייתי מתפשר אבל... 99ץ9% מהמתקשרים חרטטנים שאפילו לא באים לראות ולהתרשם.

אכן, נמתין בסבלנות.

תודה,

יאיר

פורסם

אכן שנתונים 2003-2004 סובלים "מבעיות סחירות" בגלל שארץ יצורן בטורקיה, לעומת שנתונים 2005-2007 שיוצרו ביפן ונראות כמעט זהות.

לפי הניסיון האישי שלי, רוב לקוחות טויוטה הם לקוחות חוזרים. לכן הייתי ממליץ לך להתקשר למוסך המטפל ולהודיע שאתה מעוניין למכור את הרכב. אני בטוח שאם הרכב במצב טוב, הוא ימכר במחיר מחירון לפחות.

אל תתיאש, אתה לא צריך אלף קונים - מספיק אחד שיודע מה הוא מחפש ומוכן לשלם על זה :lol:

פורסם

תן לי לנחש מה אתה לא מצליח למכור את הרכב אבל תגיד תאמת

אתם דורשים מעל המחירון ??

אם כן אין שום סיבה שמישהו ישלם מעל המחירון לרכב כזה .

יצאתי עמבה

פורסם

נשמע תמוה, גם בשקלול הק"מ, שכדרך אגב 20K נחשב עדיין בקצה העליון של הממוצע ולא אמור להוריד ערך מבחינת המחירון.

הביקוש לקורולות מידיים פרטיות מדגם GLI (גם משנתונים 2003-2004), הוא עצום, ואני אומר זאת מתוך ניסיון לחפש אחת שמורה מהשנתון הנ"ל.

היכן פרסמת את הרכב?

פרסם את הרכב ביד- 2, ואם הרכב באמת שמור כפי שתיארת אני לא רואה סיבה שהוא יחטף בתוך יום-יומיים....

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

מניסיון, יש בין המטלפנים סתם משועממים שלבסוף כדי לסיים את השיחה יגידו לך שהבעיה היא צבע האוטו, יש גם סוחרים ושותפיהם שיעשו הכל כדי לשבור אותך. מילת המפתח סבלנות. קח סוחר רכב הוא לא מתרגש גם אם הרכב שוכב 4 ו 5 חודשים במגרש. הוא מנוסה ויודע שבסוף הוא ימכור.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

Idan - פרסמתי בכמה אתרים, כולל יד2 ואף לא שיחת טלפון אחת מהפרסום. כל מי שהתקשר היה מי שראה את המודעה על הרכב.

ולא, אני לא דורש מעל המחירון ולא יורד לזנות. אני מציע לאנשים שניתן להתגמש (לפי המחירון+_) אבל אף אחד לא עובר את שלב הזיון שכל בטלפון.

תמוה, גם אני התרשמתי שלאוטו הנ"ל יש ביקוש גובה והיצע נמוך בשוק.

פורסם

ממליץ לשים כמה תמונות של האוטו במודעה, כולל תמונת פנים הרכב, מנוע ותמונה מקדימה בזוית. תציין מחיר מפורש.

הרבה אנשים לא מסתכלים בכלל במחירון ולא מכירים אותו ופשוט אין להם כוח להתקשר ולברר, האוטו יורד אוטומטית מהרשימה.

אם האוטו כבר עם תמונה, תעשה מודעה חדשה עם תמונות אפקטיביות ומחיר בפועל. אני בטוח שיתקשרו אליך, כי תמונה אחת שווה אלף מילים ועוד מחיר בשקלים שווה עוד 700 מילים.

אני למשאל מתעלם ממודעות שלא מצויין מחיר מפורש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ממליץ לשים כמה תמונות של האוטו במודעה, כולל תמונת פנים הרכב, מנוע ותמונה מקדימה בזוית. תציין מחיר מפורש.

הרבה אנשים לא מסתכלים בכלל במחירון ולא מכירים אותו ופשוט אין להם כוח להתקשר ולברר, האוטו יורד אוטומטית מהרשימה.

אם האוטו כבר עם תמונה, תעשה מודעה חדשה עם תמונות אפקטיביות ומחיר בפועל. אני בטוח שיתקשרו אליך, כי תמונה אחת שווה אלף מילים ועוד מחיר בשקלים שווה עוד 700 מילים.

אני למשאל מתעלם ממודעות שלא מצויין מחיר מפורש.

:mm_yeah:

תודה

• תוכן חדש...