Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום

shay sulimani
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

לאחר שיטוט באינטרנט ולאחר שראיתי שכל שאלה לגבי הרכב מריצה אותי לאתר זה

הבנתי שמין הראוי שהיה רשם לאתר זה.

ועכשיו לשאלה : לאחר החלפת צמיגים ברכב קיבלתי מתנה בדיקת פרונט,כן אני יודע קדמי ואחורי,

ולאחר שאני משתדל לתקן ולטפל באוטו שלי בעצמי ולא לשלם על דברים שאיני יודע

מישהו יכול להגיד לי איך מתקנים סטיה בציר האחורי בסוברו 95

בבדיקה נתגלתה סטיה שיש לתקן

ואפילו אם לא הצליח לתקן לבד רק בכדי ללמוד

פורסם

קודם כל ברוך הבא לקארז-פורום,בהחלט הפורום המקצועי בתחום הרכב הטוב ברשת! שנית הייתי ממליץ לך לקרוא את השרשור הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

ולעדכן את הכותרת בהתאם,אחרת ינעלו לך את התר'ד.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

סולימני, זה לא משחק ילדים !, כנס למכון פרונטים שהם יבדקו ויתקנו !, השאלות שלך לא לעניין , זהו עניין בטיחותי ! ולא עניין לחובבים !. מה זה כסף מול הבטיחות שלך ושל הנוסעים בכביש !?

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ממליץ לעשות כיוון פרונט רק במכון ממוחשב. מעבר לזה, בקשר לשאר תיקונים ברכב.

רק מכונאי עם הסמכה מתאימה יכול לטפל במערכות הרכב. טיפול ברכב ע"י אדם שאינו מוסמך לכך, פוגע לא רק בבטיחות של הנוסעים ברכב, אלא גם בבטיחות של נהגים ברכבים אחרים ומבטל ביטוח במקרה של תאונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...