Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים התקנתי 2 קופוננטים של דרגסטר באוטו. הרמקולים עבדו סבבה כמה ימים אבל אחרי כמה ימים הם הפסיקו לעבוד. חשבתי שהם נשרפו אבל גיליתי שאם אני טורק את הדלת של האוטו חזק, אחרי שהם מפסיקים לעבוד הם חוזרים לעבוד (אני רציני..). חשבתי שאולי יש בעיה במגעים ,(למרות שהלחמתי...) אבל זה לא נראה לי הגיוני כי שתי הרמקולים מפסיקים לעבוד ביחד וגם הטוויטרים ולא רק אחד מהם, כלומר אין מוזיקה בכלל. אני לא רוצה לפרק את הדלת סתם אז רציתי לשאול אותכם מה נראה לכם שזה יכול להיות??

ועוד שאלה, אם נניח המגעים התנתקו באחד הרמקולים, האם שני הרמקולים יפסיקו לעבוד או רק הרמקול שהתנתק מהמגעים?

תודה על העזרה ושבת שלום...

פורסם

אם המגע לדוגמה ברמקול שמאלי התנתק אז רק השמאלי מפסיק לעבוד,ותלוי מה התנתק בשמאלי,זה יכול להיות דרך המגבר,קרוס,ברמקול עצמו

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

איפה מותקן הקרוס?

אולי הלחמה בו התנתקה. (לפי התאור שלך זה בכניסות שלו מהמגבר!)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שני הרמקולים מפסיקים לעבוד?

מה קורה עם רמקולים שמחוברים ישירות לHU?

מה קורה עם הHU עצמו?

מה קורה עם המגבר? (נורות וכ"ו...)

נשמע כאילו משהו בדרך מפסיק לעבוד ולא בעית קרוסים רמקולים.

תבדוק גם פיוז ראשי, תוציא אותו, תבדוק קורוזיה במגעים, תבדוק חיבורי כבלים לבית הפיוז ותחליף פיוז.

אריק.

בשיפוצים

• תוכן חדש...