Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה קניתי לחברתי רכב מסוג פיגו' 306XT(קצר) מנוע 1.8 אוטו' הרכב עבר 81K (לאחר בדיקה עם מוסך מורשה) ויד 1 ככה שזאת יחסית מציאה.

לשאלתי רציתי לבצע טיפול שמנים,פילטרים ופלאגים לרכב בעצמי (יש לי ידע מספיק),ורק רציתי המלצות לגבי שמן 10W40 טוב(למרות שביררתי עם המוסך ואמרו שיותר טוב 20W50 אך אין לי בעיה להשקיע ולסדר הכול בעצמי).אז רציתי לברר על שמן מומלץ,פלאגים מומלצים (כי במוסך אמרו שצריך 2 או 3 ראשים במקום פלאג רגיל),פילטרים וכמובן מקום לקנות את כל הרכיבים(כמו פרוחזאד או מקום בקרבת ראשון,רחובות,לוד,רמלה וכו').רציתי לדעת מה החלקים בכלליות וגם על מוסך מומלץ שיכול לבצע את הטיפול בעצמו לשם השוואה (אולי לא כלכך כדאי להתאמץ),בגדול אני רוצה המלצה לחלקים בלבד ולכמה יכול להגיע הטיפול הנ"ל למוסך+טיפול ברקסים.

אודה לתשובות.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

למה לא להמשיך לטפל במוסך מורשה?

אתה בעצמך אומר שמשהו שמטופל במוסך מורשה הוא מציאה - ואתה בעצם אומר לנו כאן שאתה מעוניין להפוך את המציאה לגרוטאה...

תזכור - זול זה למיליונרים!

פורסם

כולנו יודעים אילו "מציאות" וחומר אנושי יש לפעמים גם במוסכים מורשים,

נראה לי שהבחור לא התכוון שהטיפולים של המורשה הם מציאה, אלא שהוא הצליח לוודא שהק"מ אמיתי באמצעות רישום של מוסך מורשה, לכן קרוב לוודאי שאם הק"מ אמיתי, זו מציאה.

איזה מודל הרכב?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הרכב מודל 94 1.8 הזרקה כמובן,מעבר לזה הרכב צריך אך ורק צבע כולל כי הוא היה של אישה מבוגרת שלא ממש שמרה על החיצוניות אבל מבפנים הוא מקורי ופשוט כמו "חדש",רציתי רק להתייעץ כי קיבלתי הצעת מחיר ממוסך פיגו' על טיפול 90K+טיימינג והוא 1700ש"ח (אולי עם קצת הנחה נגיע ל1500),אך אני מעוניין למזער נזקים ככל האפשר כי כמובן הרכב נכנס לצביעה כוללת ורציתי רק חוות דעת וייעוץ לגבי חלקים ופלאגים מתאימים לרכב כדי שאני יוכל לבצע את הטיפול ה"קטן" אולי בעצמי ומעבר לזה צריך גם 4 צמיגים לרכב (זה כבר מצאתי של KUMHO ב600 ש"ח לרביעייה טריים של סוף 08 כולל איזון והרכבה),אני רוצה חוות דעת לטיפול בעצמי כיוון שאת כל השמנים והפלאגים אני יקנה בחנות/אוטו-דיפו ויבצע בעצמי ומעבר לזה ברקסים ואולי טיימינג ב90K יבצע במורשה למזער נזקים.

הרכב היה מטופל עד 06 במורשה והטיפול האחרון היא ב60K ככה שהסבירות שהורידו ק"מ היא נמוכה מאוד.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

עד כמה שיש מציאות לרכב בן 14 שנה נשמע ממש טוב !

מה שמבאס שאוטו מזדקן ככה שחדש לא תעשה ממנו וגם לא כדאי להשקיע יותר מידי .

אם היה לי ידע הייתי מחליף לבד מה שאפשר ..

פורסם

תודה לך BULA אכן מנוע וגיר מדהימים כמו כן גם המצב הפנימי של הרכב,רק החיצוני ממש ממש מבאס כלומר הבודי נקי משקעים למינהם אך יש מלא שריטות "מפתח" שעשו לרכב כיוון שהוא עמד קרוב לכמה חודשים מתחת לביתו של המוכר בחולון וכרגיל ישנם ילדים שיעשו הכול לקצת "אנדרלנין",אבל שטויות אני יכניס אותה לצבע כללי (כיוון שאין פחחות לעשות לרכב),אני מחפש רק מאיפה לקנות חלקים ולעשות טיפול "ראשוני" כדי להיות קצת יותר רגוע ולאחר מכן ב90K להכניס את הרכב לטיימינג שיכלול החלפה של מותחנים,רצועות ואולי משאבת מים(נקווה שלא נצטרך),זהו חברים שיודעים על מחירי חלפים כמו פלאגים (מה מתאים ומה אפשרי לשים שיתאים בצורה הטובה ביותר לרכב,פילטרים ושמן 10W40 מומלץ) אני ישמח אם יגיבו בתר'ד וישתפו מהידע שלהם.

תודה ויום טוב.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

אתה יכול פשוט ללכת לג'אן ברחוב המסגר מספר 10 ת"א זה יבואן לחלקים לרכבים אלה תמצא שם כל מה שאתה צריך ועוד מקורי בנוסף אם אתה לא בטוח לגבי חלק אתה יכול לתת להם את הפרטים המדויקים של הרכב והם יביאו לך מה שאתה צריך. לגבי שמן היצרן ממליץ על ESSO. אתה יכול למצוא ב 100 ש"ח בכל ACE או אוטו דיפו.

פורסם

הבנתי ופלאגים טובים וזולים שמתאימים לרכב הזה במדוייק מהם??

כי אני רוצה לדעת איפה אני עומד מבחינת רכישת החלקים כי אני צריך גם מים "אדומים" (שהולך בצרפתיות/גרמניות) איזה מומלץ וכמה ליטרים??והאם יש PRESTON שמומלץ לפגו'??מעבר לזה אני גם זקוק לבורג נחושת לאגן השמן חדש כמובן ואיזה מפתח צריך לפתוח את אגן השמן (האם 10"?)

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

בורג אגן השמן נפתח עם מפתח מרובע 8 מ"מ(לא אלן).

יש ברגים שנפתחים גם עם בוקסה, 22 או 24 מ"מ

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שוב אנשים אשמח להמלצות לגבי שמן מנוע (הבנתי שESSO הכי טוב,תקנו אם אני טועה),ולגבי פלאגים טובים ומים "אדומים" טובים האם קיימים של PRESTON כי באופיס דיפו יש רק מים "ירוקים".

מעבר לזה מה אתם ממליצים לחכות ל90K שזה עוד 9K או כבר עכשיו לעשות טיימינג עם טיפול שמנים ורפידות ברקס קדמיות??

מה העלות באופן "גס" ועל איזה חלקים צריך לשים דגש במוסך??

ושבת שלום.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

שמן מנוע - כל החברות הגדולות - 10W40 - ליקוי מולי , ESSO וכו. סביב ה 100 ש"ח לגלון.

מים ירוקים - פרסטון זה טוב מאוד. 45-50 ש"ח לגלון.

פלאגים - אלקטרודה אחת בוש , דנסו - סביב ה 60 ש"ח.

זה המחירים בחנות חלקים.

בקשר לשאר אני לא יודע.

תבלה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תודה רבה לך תמיר,

לגבי הקיבולת של אגן השמן כמה ליטר שמן נכנס באגן השמן המנוע הוא 1.8 אוטו' שנת 94 הזרקה,כדי שאני יידע כמה לקנות,ולגבי פלאגים של בוש פשוט לומר לבחור שמוכר להביא לי 4 אלקטרודה אחת של בוש??בלי מס' סידורי או משהו?והאם אלה הפלאגים הכי מתאימים לרכב?

בקשה לפרסטון שוב גם אני צריך לדעת קיבולת של הרדיאטור כדי לדעת כמה לקחת 4/5 ליטר?והאם המים "הירוקים" מתאימים באותה המידה לאדומים כי הרכב הגיע עם מים "אדומים" כביכול של צרפתיות/גרמניות.

תודה לעונים.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

• תוכן חדש...