Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני חפש רכב שיתאים לזוג + 2 תאומות שבאות לעולם בקרוב.

עד היום השתמשנו בטווינגו, היא קצת קטנה מדי לכלכך הרבה אנשים.

אני מחפש רכב מן הסתם אמין, אני אישית מעדיף ידני אבל לא חייב עם אין.

צריך להיות עם תא מטען מספיק גדול כדי להכיל עגלת תאומות + תיק.

סכום עד 35,000 0אשמח לפחות עם אפשר).

אני חשבתי על סניק ידנית ולפתע עלה רעיון הבלנו (שאני לא מת עליו כי הוא מאוד משעמם)

אני פתוח להצעות ורעיונות

תודה

The Q

פורסם

בלנו סטיישן יותר יתאים לצרכים עתידיים שלכם.

יכול להיות שהוא משעמם אבל אמין וחיסכוני יחסית לרכבים משפחתיים אחרים.

לא יקר לאחזקה (ביטוחים, טיפולים וכו..) וגם בתקציב שיש לכם יתן תמורה טובה .

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=28&SubModelID=248&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=%F1%E8%E9%E9%F9%EF

בחצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהשוואה בין הסניק לבאלנו הסניק עדיפה משמעותית בכל פרמטר, ובמיוחד בפרמטר הבטיחות, שיתחיל לעניין אותך בקרוב.

בתקציבך, סניק ידנית היא הבחירה האידאלית לדעתי.

שיהיה במזל טוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה אוקטביה סטיישן. מנוע מועדף TDI וגיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בהשוואה בין הסניק לבאלנו הסניק עדיפה משמעותית בכל פרמטר, ובמיוחד בפרמטר הבטיחות, שיתחיל לעניין אותך בקרוב.

בתקציבך, סניק ידנית היא הבחירה האידאלית לדעתי.

שיהיה במזל טוב.

דגש על ידנית ולא על אוטומטית. בכסף של השיפוצים של הגיר הוא יוכל לקנות יופי של חדר צעצועים לתאומות :)

פורסם

למה שלא תיקח טנדרון כמו ברלינגו או דובלו ?

בתחנות המוזלות סולר עולה כמו בנזין או פחות, את ההבדל באגרה אתה מחזיר אחרי 2-3 תדלוקים ובתקציבך אתה יכול לקנות למשל דובלו 2003 שהוא רכב מצויין, חזק, מרווח וחסכוני.

תגלה את ההנאה שבאי קיפול העגלה לצורך הכנסה לאוטו...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קודם כל תודה לכל הממליצים.

טנדרון לא עובר את מחסום האישה.

איך מחשבים האם כדי בנזין או סולר?

אני אישית מעדיף את הרנו סניק גיר רגיל אבל מעט מפחד מהאמינות והטיפולים.

אני פשוט מחפש רכב נח שיכנסו פה כל השטויות שצריך בשביל לגדל תאומות.

בקיצור גן חיות שלם.

תודה

פורסם

רנו סניק ידנית:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=43&SubModelID=405&FromYear=1999&UntilYear=2001&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=

בקשר לכדאיות של הדיזל - החל מ25 אלף ק"מ בשנה אפשר לקחת בחשבון רכב דיזל.

יהיה לכם הכי נוח במיניוואן כמו סניק או סטיישן, אפילו פולו \קורדובה סטיישן יספיק לצרכיכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מטער שאני נודניק. אבל

בכמה נסחרות הרנו שניק הידניות ?

מחירון או 10-20% פחות?

תודה

פורסם

סיטרואן פיקסו דיזל-ידני, גם יפה וגם אופה:עיצוב מיוחד, מפנק, מרווח, חסכוני ואמין אם מטופל כמו שצריך.

• תוכן חדש...