Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת סיטרואן יצאה בהודעה רישמית כי קבוצת הראלי שלה חתמה על הסכם חסות חדש עם חברת משקאות האנרגיה רד-בול והחל מראלי ארגנטינה הבא עלינו לטובה בסוף השבוע הקרוב יסעו שני הצוותים עם פרסומות של רד-בול .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

רד-בול?

והפרסומות האלה עוזרות להם?

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

השילוב בין סיטרואן ורד-בול נבחר בקפידה ושני הצדדים ירוויחו מזה.

סיטרואן כמובן יקבלו כסף בכדי לפרסם את רד-בול ואילו רד-בול בחרו בסיטרואן פשוט משום שהחליטו להגביר את מאמצי השיווק והפירסום בשוק הצרפתי וסיטרואן בהחלט ישמשו אותם ככלי השווקי לעניין הזה .

הנה ציטוט מהחומר שנשלח לעיתונות -

“It is the combination of the Citroen brand's international reputation, Team Citroen Total's outstanding performance record and the exceptional personality of the drivers that perfectly matches the vision of Red Bull - creator and global leader of the energy drinks market - which is looking at developing closer ties with the French market.”

דובי

פורסם

לא נראה טוב לטעמי, הוויתור על האדום סיטרואן לא מסתדר (בדיוק כפי שהיה לפני שנתיים עם הקסארה של קרונוס).

הדבר שהכי פוגע במראה לטעמי זאת ההתעקשות לשמור על הצבע האדום על מכסה המנוע והאחוריים.

אבל כמו שאני תמיד אומר במקרים מסוג זה, אם זאת התוצאה הסופית עליה הוחלט בסיטרואן ורד בול אז כנראה שזה מה שצריך להיות.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
לא נראה טוב לטעמי, הוויתור על האדום סיטרואן

.

האדום דרך אגב הוא של TOTAL...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

מדפדוף שערכתי היום בפורומים זרים ברחבי הרשת, גם שם הדעות חלוקות לגבי הצביעה על הסיטרואן - יפה או לא .

עניין של טעם כנראה.

אני לפחות חושב שזה יפה מאד ונשאלת השאלה עכשיו באם קבוצת הצעירים של סיטרואן תקבל צביעה כמו טורו-רוסו...

דובי

פורסם

הי,

לדעתי הספונסר החדש "יושב" יפה מאוד- שיתחדשו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...