Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך LCD בגודל 21-23 אינץ' לחדר שינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת די מדברת בעד עצמה... אחותי עוברת דירה ורוצה לשדרג את הטלוויזיה בחדר השינה למסך LCD. המקום די מוגבל ולכן הבחירה במסך של סביבות 21 אינץ'.

הבעיה - אני לא יודע על מה אמורים להסתכל כאשר קונים מסך LCD (מה המאפיינים החשובים?)

מעבר לכך - אילו חברות נחשבות מומלצות ומאילו עדיף להתרחק?

תודה רבה,

ארז.

פורסם

קודם כל, לא מומלץ לרכוש טלויזיה באינטרנט או טלויזיה שלא ראית בעצמך את האיכות שלה.

בקשר לחברות כאלו ואחרות, אני לא מומחה גדול.. אבל עדיף ללכת לקנות מחברת מוצרי חשמל ולא מאחד מהסניפים של שופרסל ביג, כי במקרה של תקלה אין לאן לפנות.

אני בעבודה צריך 2 מסכים מינימום בשביל לעבוד, כשרכשתי הלכתי על הטוב ביותר. קניתי 2 מסכים 29' של פנסוניק מרשת שמקרה של תקלה יש לי עם מי לדבר וקיבלתי אחריות.

GS300.

פורסם

תודה על התשובה. יש למישהו המלצות על דגמים ספציפיים?

על אילו נתונים "יבשים" כדאי להסתכל כשרוכשים מסך? (לא כתחליף לסקר שוק בחנויות תוך צפייה במסכים, אבל בכל זאת אשמח להמלצות)

פורסם

אני אישית חושב שאלו הם גדלים קטנים מדי (אסור לשכוח שכל העומק של הTV הישן נעלם ולכן צריך מסך גדול יותר).

לי אישית הייתה בעיה דומה בחדר השינה וקניתי LCD של פוג'יקום בא.ל.מ 26 אינט'ש ב2700 שקל,הגודל הוא מצויין(2.8מטר מהראש של המיטה לTV) והמחיר ואיכות המסך סבירה לחלוטין.

בכל אופן הייתי הולך על לפחות 26 אינט'ש ,לא פחות.

פורסם

אני במקרה עובד בשופרסל ביג במחלקת מחשבים ויש תמיד לאן לבוא והשירות מעולה ככה שאם לא קנית אצלינו והתאכזבת אין צורך לומר משהו שיכול להיות לא נכון הפורום צריך להיות מקום של עובדות.

כעיקרון לגבי מסכי מחשב בLCD צריך להסתכל על זמן תגובה, גודל נקודה,קונטראסט רגיל לא דינאמי שלא יעבדו עליכם, זווית צפיה.

אני לא יודע מה באמת מסתכלים בLCD טלויזיה אבל אלה הנתונים החשובים במסך LCD של מחשב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

המלצה אישית:

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22401

אצלי משמשת גם כטלוויזיה וגם כסמך מחשב,איכות מעולה,רמקולים טובים,אין צורך בשום מתאם,כול החלק האחורי מלא חיבורים שאין לי מושג מה חצי מהם,יש הכנה ל-HD כמו שהבנתי וכו...

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אכן מסך מעולה ה-225MS

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...