Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 98'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר קיבל הצעה לפורד מונדאו 98', מתאימה לו לתקציב אבל יש לו שאלות ספציפיות לגבי הרכב:

1 - אמינות ועלויות אחזקה באופן כללי?

2 - מחלות ובעיות ידועות למודל הזה.

3 - בבדיקה ראשונית (שלו, עדיין לא מכון בדיקה) העברת גיר (אוטומטי) מהילוך קדמי לרברס מלווה במעין דפיקה, לא סתם נקישה אלא ממש רעידה של הרכב. האם תופעה ידועה, האם מרמז על צורך בהחלפת גיר ואם כן - כמה זה הולך לעלות לו?

הערות כלליות מבעלי ניסיון על הרכב הזה יתקבלו בברכה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

היה לי מונדאו 95 (בגדול זהה) 2000 סמ"ק GLX.

אני מניח שמדובר על דגם ה 1800.

מחלות : בידוד צמות חשמל מתייבש וכתוצאה מכך שלל קצרים ונתקים שמובילים לבעיות חשמל משונות ואצלי אף להפסקת פעולת מאוורר קירור המנוע.

הגיר (CD4E של מזדה) לא מאוד אמין אבל אצלי דפיקה דומה נפתרה בהחלפת נוזל גיר לנוזל איכותי.

פנסים קדמיים מצהיבים בדומה לכל רכב בגיל הזה.

באופן כללי האוטו לטעמי תמורה מאוד טובה לכסף, האמינות בסדר גמור למכונית בגיל הזה ומחירי החלקים ממוצעים לחלוטין (אלטרנטור 700 שקל אם אני זוכר נכון). אין טעם בביטוח מקיף לדעתי וצריכת הדלק טובה למדי (כ 1:8 בעיר עם מזגן ממנוע 2000, בין עירוני בשיוט גם ראיתי 1:14) הרכב גדול, נוח מאד ומאובזר, חזק למדי ובעל צריכת דלק סבירה. תביא בחשבון שאין שוק לאירופאיות גדולות מתיישנות ולכן המכירה די קשה - לי לקח חודשיים של מודעה על האוטו אבל מכרתי כמו שקניתי (3 פחות ממחירון).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מחזק.

אם טופלה כיאות זו קניה מעולה.

מכרתי כזו 95' (המודל לפני מתיחת הפנים) עם קרוב ל-270K והאוטו נסע מעולה - המנוע מעולם לא נפתח ולמעט גיר לא הוחלף שום מכלול משמעותי. אפילו האגזוז היה מקורי.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תודה לעונים.

לצערי אבא של הבחור שכנע אותו שעדיף מזדה לנטיס...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...