Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 99 - בעיות טורים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש התחילו בעיות של אי יציבות הטורים, בעיקר בעמידה וכשהמנוע לא קר, דיי מהר התחיל המנוע לבצע כיבוי בכל מיני מצבים.

לאחר טיפול ניקוי מערכת הזרקה + פלגים + טיפול במנוע צעדים, רואים שיפור משמעותי. אבל, זה לא מספיק כי עדיין יש רעידות

וקפיצות מוזרות בסל"ד אפיל בסל"ד גבוהה.

בנוסף הרכב נכבה אתמול בנסיעה (30 קמ"ש) כשהרגל על הגז! בסל"ד נמוך יחסית.

דבר נוסף שגילית והוא המוזר לי ביותר: כשאני אפילו בעמידה ב Parking מסובב את ההגה, הסל"ד משתגע קצת אבל בעיקר בסוף סיבוב ההגה כהוא מסובב באופן מקסימלי (כמעט) הרכב מתחיל לגמגם באופן רציני וכבה!

אשמח לתגובות,

גלעד.

פורסם

אם אתה מהמרכז רצוי שתיגש למוסך רון המתמחה ברכבי הקונצרן.

היו שרשורים שדיברו ולעסו את הנושא וככל הנראה מדובר בצורך לעשות ניקוי וכיוון בסיסי למצערת בעזרת סורק ייעודי של VAG.

לעיתים ניקוי חפיפניק של המצערת אינו מספיק ויש לפרק אותה ולעשות לה ניקוי יסודי בכל המקומות הצרים בהם הפיח מצטבר ואז להרכיב ולכוון .

כמו כן במידה ויש תקלות אחרות רון ידע לטפל בהן היטב ,הוא מצוייד בכל המכשור הדרוש לכך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...