Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

עדכון קטן - המופעה המוטורי חוזר.

לפי הפרסומת הם הולכים לבדוק סיאט לאון/איביזה אני לא יודע בדיוק (מזכיר את זאת של RS) .

כל מי שאהב לראות עד עכשיו , זה חוזר ביום חמישי אחרי משחק הכדורסל .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא הופתעתי לראות שהם חוזרים בעונה שניה, עם אותו מנחה חסר ידע שמילמל משהו כל פרק על הילדות שלו

ונחמד לדעת שהם עושים סיבובים בנחשונים..

אחלה, עוד סידרה שאפשר לראות חוץ מהישרדות

פורסם

אכן עוד סידרה נוספת להישרדות .

ואני דווקא כן אוהב את המנחה הזה , הוא נותן פן אחר לתוכנית אבל זאת דעתי...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
דווקא הופתעתי לראות שהם חוזרים בעונה שניה, עם אותו מנחה חסר ידע שמילמל משהו כל פרק על הילדות שלו

ונחמד לדעת שהם עושים סיבובים בנחשונים..

אחלה, עוד סידרה שאפשר לראות חוץ מהישרדות

המנחה שאתה מדבר עליו הוא חיים כהן, הוא מנחה את שום פלפל ושמן זית. לא משהו, יש מנחים אחרים שיתאימו להיות מנחה שני.

צריך מנחה שיהיה שונה מאלי אילדיס, צריך מנחה "פרובקטיבי", צעיר, פחות רציני. אומנם לחלק זה יראה משונה אבל זאת בחירתי: עופר שכטר. בנאדם נמוך אך התבגר מאז שחשף את אחוריו. נהפך להיות מנחה רציני. קחו לדוג' את מועדון לילה.

שנון באופן ענק. נראה שיכול לתת גם נהיגה וגם לתת פרטים על הרכב שהוא ינהג.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אז אתה כנראה אוהב את המנחה הזה בגלל הבידור ולא בגלל הידע(שאין לו).

תוכנית חלשה ומיותרת ואין כל קשר בין התוכנית לשם שלה.

פורסם

לא יודע מה איתכם, תכניות בידור יש הרבה ואני מעדיף מנחים של תכנית רכב כאלו שאוהבים את תחום הרכב באמת ולא כי זה מצטלם טוב וזה גברי.

פה אלי אילדיס וחיים כהן משתלבים היטב- שניהם עם אהבה לעולם הרכב, אהבה שלא קשורה לתכנית.

עונה שניה לתכנית רכב כחול לבן- גם זה משהו במדינה שלנו ולא מובן מאליו!

שיהיה בהצלחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא יודע אם שווה בכלל לבזבז את החשמל שצורכת הטלוויזיה בשביל לראות את התוכנית הזו...

לפחות שהיו מחליפים את המנחים, תוכנית חלשה מאוד ולא מקצועית.

פורסם
לא יודע מה איתכם, תכניות בידור יש הרבה ואני מעדיף מנחים של תכנית רכב כאלו שאוהבים את תחום הרכב באמת ולא כי זה מצטלם טוב וזה גברי.

פה אלי אילדיס וחיים כהן משתלבים היטב- שניהם עם אהבה לעולם הרכב, אהבה שלא קשורה לתכנית.

עונה שניה לתכנית רכב כחול לבן- גם זה משהו במדינה שלנו ולא מובן מאליו!

שיהיה בהצלחה.

מחזק! למדינתנו הקטנטונת תוכנית כזאת היא ברכה.

מצפה כבר לפרק ה-1.

פורסם
לא יודע אם שווה בכלל לבזבז את החשמל שצורכת הטלוויזיה בשביל לראות את התוכנית הזו...

לפחות שהיו מחליפים את המנחים, תוכנית חלשה מאוד ולא מקצועית.

:roll:

נסו להבין משהו, אם התוכנית הייתה פונה רק ל"פריקים" של מכוניות כמונו היא לא הייתה מחזיקה דקה על המסך מרוב שהרייטינג היה נמוך, התוכנית מופיעה בערוץ 10 ולכן היא פונה לקהל הרחב. אי אפשר לפוצץ את הצופים בכל מיני נתונים שלא מעניינים להם את הביצה השמאלית.

אם נגיד הייתה תוכנית על (ואני מאלתר עכשיו) עולם המחשבים והגאדג'טים בכיף הייתי רואה אותה, אבל אם היו מתחילים לזיין ת'שכל ולהכנס לכל מיני הסברים משעממים ולא מעניינים על המיקרוצ'יפ של הלוח אם וכמה שהוא משפיע על הכרטיס גרפי כבר מזמן הייתי כבר מעביר ערוץ, אבל אם לא היו עושים את זה קהילת HWZONE הייתה מתחילה להשתולל (כמו שחלקכם משתוללים כרגע).

בקיצור, תגידו תודה שיש תוכנית כחול לבן ותפסיקו להתלונן.

פורסם

סיטו ואחרים , מה עובר עליכם ? אתם לא רוצים לראות את התוכנית אל תראו .

התוכנית הזאת היא היחידה מסוגה בארץ , אני חושב שהדרך לא צריכה להיות מקצועית כ"כ.

התוכנית משודרת בערוץ 10 ולא בערוץ וספורט ויש לזה סיבה ! התוכנית לא פונה למומחי רכב , כי הרי ברור שאין לה כ"כ הרבה להציעה .

התוכנית פונה למשפחות רגילות, כמו המשפחה שלי שראתה את התוכנית עד עכשיו ביחד את כל הפרקים ונהנו .

הגופן של התוכנית צריך להיות באיזה שהוא מקום גם מצחיק ועד עכשיו הוא ברמה טובה.

אני מאחל לתוכנית הרבה בהצלחה .

יעקב

ד"א

אני והבחור מעלי רשמנו את התגובה בזמן דומה .

פורסם

לכל הבכיינים, הוחלף מנחה במקום דויד קיגלר שמו את חיים כהן. נראה לי שהם קראו טוב טוב את מה שכתבנו להם לפני שנתיים. הפנימו ושינו, אל תשכחו שטופ גיר גם התחילו כך, צריך לבנות בסיס ולשחק איתו, עד שלא ימצאו את השילוב הנכון הם ימשיכו להחליף מנחים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בלי קיגלר (הלא מצחיק בעליל) זה עשוי להיות שיפור רציני

כל מה שיש לי לומר, זה בהצלחה!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...