Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המופע המוטורי חוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תהיו רעים, יכול להיות שהוא עובד בבית משפט. אני בטוחה שהם לא כל כך בררניים בקשר לאנשי הניקיון...

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תגובות 259
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הת'רד הזה גאוני, יש לעשותו דביק!

בנימה רצינית יותר, מיועדת לכל המשפחה או לא, התוכנית הזאת מריחה כמו פספוס אחד גדול וחבל. אולי הזמן יעשה את שלו והרמה תעלה. בכל אופן אני אישית מתכוון להמשיך ולצפות בכל פרק שיזדמן לי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם אני לא טועה היום הפרק השני ...

בואו נראה אם הם למדו משהו =) אולי אם יהיה זמן נרשום להם איזה מכתב מכל הלב .

לבחור הנעלב , אתה לא הוא ! צא מזה ! אתה למעשה REMF1 הבנו ונסגר , אני לא חושב שצריך להרחיב עוד .

קבל ממני משפט תמיכה : "אנחנו אוהבים אותך REMF1"

חבר'ה באמת את כל הירידות הללו אולי נשמור בבית .

חזרה לנושא : אולי היום תהיה תוכנית טובה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הייתי אתמול על סט הצילומים של 2 תוכניות, באחת מהן הראו את ה- R8 המדהימה, ובתוכנית אחרת הייתה מוסטנג GT קבריולט.

כמו כן, ישנה פינת לימוד נהיגה מאת און יעקובסון, אשר מסביר כל פרק על אספקט אחר של נהיגה מתקדמת.

וכמובן - יש חידה שהפרס על פתרונה הינו קורס אישי של נהיגה מתקדמת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עכשיו תגידו שהתוכנית לא מתקדמת ? אני חושב שהערב יהיה מעניין לפי התחזית =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

קבלו תיקון היום הוא לא הפרק השני ...

היום יש משהו יותר חשוב , טקס מלכת היופי של ישראל (באסהה)

לא נורא שבוע הבאה, או מתי שהוא .

יעקב

פורסם
קבלו תיקון היום הוא לא הפרק השני ...

היום יש משהו יותר חשוב , טקס מלכת היופי של ישראל (באסהה)

לא נורא שבוע הבאה, או מתי שהוא .

יעקב

הפרק הבא יום שבת בערב.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
אל תהיו רעים, יכול להיות שהוא עובד בבית משפט. אני בטוחה שהם לא כל כך בררניים בקשר לאנשי הניקיון...

באמת יכול להיות... :roflmao:

בכל אופן כבר לא נשמע ממנו יותר. אכן שרשור הזוי, במיוחד החלק האחרון שלו..

פורסם

מחר יום שבת בשעה 11 בלילה יש את המופע המוטורי בערוץ 10 וכמובן בתוכנית בוחנים את הלאון קופרה בנחשונים ואת האודי R8 ועוד סיקורים וכל שאר הדברים

פורסם

יש R8 בארץ ? או שזה ביבוא אישי ?

יעקב

פורסם
אני סקרנית: אתה עורך דין? ואם כן, האם במקרה למדת במכללת עזה למשפטים? וגם זה בהתכתבות?

אני רק מדמיינת אותך בבית משפט "המורה!!!" סליחה: "השופטת!!! הם קראו לי אילן פייביש!!"

לידע כללי- על מנת לתבוע על לשון הרע אתה צריך להוכיח שנגרם לך נזק בעקבות ההכפשה, אך קודם לכן עליך להוכיח שזו הכפשה.

האם אדם שיגידו עליו שהוא נראה כמו שוורצנגר יכול לטעון להכפשה? כל אחד יכול להבין את ההערה כפי שהוא רוצה, לרעה או לטובה.

או בקיצור, המכפיש הכי טוב של עצמך זה אתה כשאתה מדבר כל כך הרבה שטויות.

תיקון קטן - בתביעות מסוג לשון הרע ניתן לקבל שיפוי כספי גם ללא הוכחת נזק, כי אם ע"י הוכחת כוונת זדון של מפרסם הדברים אשר היוו את הבסיס לעילת התביעה. אם זכורני נכון מדובר בשיפוי סטטוטורי שעומד על סך שלא יעלה על 100,000 ש"ח וזאת בהנחה כמובן שלנתבע לא יעמדו ההגנות השונות הנהוגות בעניינים של לשון הרע ("אמת דיברתי" וכד').

בלי שום קשר לאמור לעיל- אני נוטה להאמין שאם אכן תתבצע פנייה לביהמ"ש בגין לשון הרע, מישהו חייב לסרוק את פרוטוקול הדיון לאתר- כי זה יהיה מאוד מצחיק....

פורסם

אם אתה אומר אתה בטח יודע. לא אוכל לתת לך תגובת נגד באותה רמת מקצועיות נכון לעכשיו. דבר איתי עוד סמסטר או שניים :)

בכל אופן, מסופקני אם גם במקרה הזה מר פייב.. REMF1 יצליח להוציא מבית המשפט יותר משתי מצלצלות (כן, מצלצלות :כמו כאפות, להבדיל ממצלצלים, כמו כסף), וזאת בהנחה שלא לוקחים בחשבון את השכר הקבוע שהוא מקבל עבור הניקוי היסודי של האסלות בהיכל. :roll:

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
יש R8 בארץ ? או שזה ביבוא אישי ?

יעקב

ממש כן יש R8 בצבע כסוף בארץ ואני גם ראיתי אותה היא גם הייתה בהשקה של הA8 וגם היא תהיה בתערוכת המכוניות אוטומוטור ולגבי הייבוא האישי היא לא מיובאת בייבוא אישי אלה צמפיון הוא זה שמייבא את המכונית פנקס ההזמנות ייפתח לאחר התערוכה וכמובן שיש כמות ערה של לקוחות פונטציילים

• תוכן חדש...