Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יודע שזה שרשור ישן אבל בא לי :-):-)

SUBARU B4 בין השנים 2006 -2007 מנוע 3.0 265 כ"ס גיר ידני כמובן.

מאיפה הגיעו עוד 20 סוסים? היא עומדת על 245 כ"ס.

• תגובות 387
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החלום הרטוב - Porsche GT3 998

sacarfan-porsche-gt3-06.jpg

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

ריאלי? בסדר. קוראדו אדומה או שחורה עם יחידת כוח 1.8T של קונצרן VAG:oops:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

האם קיים 205 GTI בתצורת קבריולט? :shock: לא נראה ולא נשמע מימי.

אני צנוע כמו שאמרתי ,לא מבקש 6 כריות אויר ,לא את הסמל של אודי בציפוי זהב על ההגה, לא בלונדינית עם ריח של חדש מהצביעת שיער בתוספת למרצדס סידרה 6. בסה"כ אוטו ישן אבל עם ערך מוסף ומראה שיכולל לעורר חרמנות יתרה !

http://designercars.nl/biler/VW-Corrado-7.jpg

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

חיפוש קטן של 205 CTI בגוגל - ותתכונן לרייר.

פעם היו הרבה כאלה (יחסית) על הכביש, כנראה שרובן בסופו של דבר גמרו מסביב לעץ או משהו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

כן כבר חפרתי את גוגל במבטים מלאי ריר ופנטזיות על שיפוצים,פרוייקט הסבה, הלוואה מהבנק לשדרוג לgti, על מה לא חשבתי.

לא נורא... אני מאמין שמתישהוא אחרי השחרור תהיה לי אחת כזאת.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

את הCTI יצא לי לראות ,גם בארץ. בתומי,לא חשבתי לרגע שיש קשר בינה לבין הGTI ,למרות החיצוניות השרירית שהפגינה.

CTI ראשי תיבות של ?

עריכה:

חיפוש קצרצר ביד 2 העלה לי את האדמומית הזאת.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=288&FromYear=1988&UntilYear=1988&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=cti&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

Night Driver כתב:

פורסם

בפינת הנחשים - אלפא GT 3.2, או 156 GTA ספורטווגון (יש אפילו 2 בארץ...), גם 75 2.0 TS מקורית תעשה את העבודה, כמו גם 1750 GTV.

אם לא אלפא - S2000 :inlove:

בפינת ההזיות - ZAZ968A

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קייטרהאם\לוטוס.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...