Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 387
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה לא.

אולי אגשים בקרוב את החלום.

חלומות עתידיים?

E92M3 - מדהימה, מהפנטת.

RS4 - עם כל האהבה לבימרים, היא נראית (וכנראה גם מבצעת) יותר טוב, מפלצתית.

כנראה שבהווה אסתפק ברמה אחת למטה.

S4 או E46M3 או E92-335.

אולי אפילו C32 או C55.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

פולו GTI, שנת 02 או 03, בארץ, זה לא חלום ריאלי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יש לי חבר שגר כמה רחובות ממני, הוא מחנה ברחוב. למצוא חניה זה לא סיפור היסטרי, לפחות באזור שלנו, לוקח 15-40 דקות, אבל הבעיה היא שמנקים את הרחובות פעמיים בשבוע, ואז אתה חייב להזיז את הרכב. נוסף על כך, אם זו אקזוטיקה, אז היא תחטוף מכות מקדימה ומאחורה על בסיס יומי, וחבל. אם הייתה לי אקורד (כמוהו), לא הייתה לי בעיה.

אם כך אתה במצב טוב ידידי.........

בהונג קונג, לפחות איפה שאני גר,לא קיים המושג הזה של "חנייה ברחוב", פשוט אין אפילו אפשרות לעשות את זה מבחינת החוק, החניות הן רק חניות תת קרקעיות בתשלום.

אפילו אם אתה נוסע לחבר עם הרכב,אתה נכנס לבניין שלו,ויש הקצאה של איזה 20 מקומות חנייה לאורחים,בתשלום כמובן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

החלום שלי ,מופיע באמת בחלומות הינו:

מרצדס 190 ו/או 230 ,צבע כחול

מנוע כמה שיותר גדול

ליגה לאומית ,אין על זה

הייתי הולך גם על BMW סידרה 3 בין השנים (בעצם לא משנה איזה שנים) מנוע מינימום 1800

בהצלחה בחלומות שלנו...:lol::lol::lol:

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

בעוד שנתיים סובארו אימפרזה STI שנת 2004 שחורה :twisted:

Kids in the BACK SEAT may cause ACCIDENTS ACCIDENTS in the BACK SEAT may cause Kids So,..... NO BACK SEAT = NO ACCIDENTS

פורסם

החלום שלי , זה TT , שנת 2002 או 2003 , קואטרו רודסטר .

כמעט כמו שלי...אותו חלום רק שחורה ובלי הרודסטר,(ועם פנסים עם אור כחול מקדימה),אבל אני רק בן 16.5 ויש לי עוד הרבה זמן.

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...