Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה 1999 יד ראשונה, אוטומטית, עשתה יפה 286,000 ק"מ. כל השנים טופלה בזמן אך ורק במוסך מורשה. לפני חודש בערך התחילה תקלה מוזרה, לפעמים (פעם בשבוע בערך) בזמן נסיעה, הטורים יורדים פתאום ל 0, האוטו כאילו בניוטרל, המנוע עובד ואז אחרי מספר שניות, הכל חוזר לתקנו, אחרי פעמיים שלוש שזה קורה הרכב פשוט נכבה לגמרי. בשלב הזה כשמניעים אותו מחדש הוא נוסע קצת ושוב מתחיל הכל, התקלה מחריפה עד שאי אפשר להניע בכלל.

לקחתי אותו כמובן למוסך מורשה, במחשב לא איתרו שום קוד תקלה. פעם שניה הבאתי אותו בגרירה, גם לא עזר. לא יודעים לתת לי תשובה במוסך המורשה, כי לדבריהם בזמן שהאוטו היה במוסך (שבוע ימים רצוף) התקלה לא חזרה.

לא יודע מה לעשות. אם למישהו יש עצה או נסיון בתקלה דומה - אשמח לשמוע

פורסם

לבדוק משאבת דלק, ספיקה, לבדוק שהרשתית במיכל אינה סתומה, מן הסתם, להחליף פילטרים, את כולם. אולי בעצם להתחיל עם הפילטרים.

מובן שיתכנו בעיות אחרות ונוספות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לבדוק משאבת דלק, ספיקה, לבדוק שהרשתית במיכל אינה סתומה, מן הסתם, להחליף פילטרים, את כולם. אולי בעצם להתחיל עם הפילטרים.

מובן שיתכנו בעיות אחרות ונוספות.

בברכה

דני

לפני שמפרקים משאבה רצוי לבדוק את הממסר שלה ואת הפיקוד שלו ממחשב הרכב,יכול להיות שבוצע ניתוק של מערכת הגנה על החוט שמקשר בינהם ע"י עלוקה שסיימה את חייה.

פורסם
יש לי טויוטה 1999 יד ראשונה, אוטומטית, עשתה יפה 286,000 ק"מ. כל השנים טופלה בזמן אך ורק במוסך מורשה. לפני חודש בערך התחילה תקלה מוזרה, לפעמים (פעם בשבוע בערך) בזמן נסיעה, הטורים יורדים פתאום ל 0, האוטו כאילו בניוטרל, המנוע עובד ואז אחרי מספר שניות, הכל חוזר לתקנו, אחרי פעמיים שלוש שזה קורה הרכב פשוט נכבה לגמרי. בשלב הזה כשמניעים אותו מחדש הוא נוסע קצת ושוב מתחיל הכל, התקלה מחריפה עד שאי אפשר להניע בכלל.

לקחתי אותו כמובן למוסך מורשה, במחשב לא איתרו שום קוד תקלה. פעם שניה הבאתי אותו בגרירה, גם לא עזר. לא יודעים לתת לי תשובה במוסך המורשה, כי לדבריהם בזמן שהאוטו היה במוסך (שבוע ימים רצוף) התקלה לא חזרה.

לא יודע מה לעשות. אם למישהו יש עצה או נסיון בתקלה דומה - אשמח לשמוע

תפנה למכון לבדיקת גירים אוט' - כנראה הבעיה בגיר או במחשבו.

פורסם
תפנה למכון לבדיקת גירים אוט' - כנראה הבעיה בגיר או במחשבו.

אין שום קשר ולו קטן ביותר בין מה שהוא מתאר לגיר.

יש לבדוק פילטרים דבר ראשון, אם לא עוזר להתחיל לבדוק את כל הדברים הקשורים לזה, כגון משאבת דלק ולפסול חלקים בעתיים.

• תוכן חדש...