Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא סתם סתם חס וחלילה לא עלינו!.

מזל טוב לי, אחרי 3 חודשים מייגעים אני יכול לנהוג בלי בלבולי שכל של:

"אל תעבור את ה20" (כביש 6).

"אתה הורס את האוטו על תלחץ על הדוושה חזק היא תהרס".

"תעביר הילוכים לאט לאט (רכב אוטו')".

"תסתכל בכל המראות ביחד רק ככה נוהגים".

"ה' ישמורררררררררררר אנחנו מתרסקים".

"אתה משוגע!!!! כמעט הרגת את כולנו" (חניה ברוורס).

תודה לכולכם תרמתם לי רבות בשלל תחומים.

מקווה להיות פה עוד הרבה זמן.

שבוע טוב.

יצאתי לסיבוב [=.

פורסם

מזל טוב, בניחה זו ארצה לרחם על הרכב, לדעתי אתה תקרע אותו בחודש הראשון, תלמד מה הוא באמת מסוגל לעשות :wink:.

אבל כמובן בזהירות ומבקומות שבאמת לא מפריע לאף אחד, כי בלי להטיף מוסר, כולם עשו את זה, הרי זה היצר שלנו, לבדוק ולבדוק מתוך סקרנות ולגלות.

פורסם

מזל"ט! 8)

אני עוד זוכר את התקופה שרק התכוננת לטסט... כאילו זה היה אתמול.

ואז, כשכבר הוצאת רשיון, והחלטת להתעניין לגבי מראה פנורמית. זוכר את זה?

ואז, איפשהו בדרך, החלטת להיכנס לתחום האודיו ברכב... איך זה נגמר, ד"א?

בקיצור, אני מתמלא כבוד וגאווה כשאני רואה איך אנשים כמוך מתקדמים בחיים.

התשובה הניצחת לכל חדלי האישים שמזלזלים בחשיבותם של פורומים באינטרנט.

סע בזהירות! (לא הגיע הזמן שיהיה פה אמוטיקון של אוטו? כאילו בכ"ז... קארז-פורום)

פורסם

בתור נהג חדש למדי אני רק יכול להמליץ לך לנסוע בזהירות-אל תסכן את החיים שלך, של חברים שלך או את הרישיון שלכם.

בחודשים הראשונים תשתדל לנסוע אך ורק במהירות המותרת, לא קמ"ש מעל. מחקרים רבים הראו בוודאות שזמן התגובה של

נהג חדש ובלתי מנוסה הוא ארוך משמעותית מזה של נהג ותיק, לכן, עצירת חירום או הפתעה ב100 קמ"ש יכולה להתבטא בתוצאות

לא נעימות (ככה שאם מותר לנסוע 80- זה 80).

אל תעשה יותר מדי שטויות ותזהר-המון ניידות שמחפשות נהגים חדשים עומדות בכבישים, הרבה סמויים וכו'.. הם מחפשים

על כל דבר (איתותים, שלט, מהירות וכו') והם מאוד לא נחמדים כלפי נהגים חדשים. אז קח את זה בחשבון ואל תשתולל למענך,

למען הסובבים אותך בכביש וגם למען הרישיון שלך. אני שמעתי על יותר מדי אנשים שקיבלו שלילה שבוע-שבועיים אחרי שנגמר המלווה.. זה לא נעים!

Lexus CT200H

פורסם

מחזק לגבי השוטרים.

מזל טוב, וסע בזהירות גבר =]

ואל תשכח שההורים מחכים לך בבית.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לוקח את הטיפים לצומת ליבי.

אכן כן אני מעדיף לנהוג בזהירות ולא לסכן את עצמי ואחרים.

חברים שלי כבר קיבלו שלילה על שטויות כאלו, ולפני שבועיים 2 חברים עשו תאונה אחד עם השני ככה שלנסוע מהר, לא יקרה.

תודה לכולכם.

ול- derish שאסף פה כמה הודעות שלי, ושעזר לי בפורום אודיו.

ובאמת כמו שהוא אמר, אין לכם מושג כמה ידע ואינפורמציה חשובה נהגים חדשים מקבלים פה, ולא רק בתחום הרכב אלא בכלל.

ממש תענוג לחזור הביתה ולפתוח את הפורום.(גם אם בערך כל שבוע אני מקבל התראות ובאנים [=).

פורסם

מזל טוב , תנהג בזהירות.

ודע לך ששלב המלווה השלב הכי חשוב בלימוד הנהיגה.

(אני יש לי 3 שנים רישיון , ובזכות אבי והניסיון הנהיגה שלו [נהג סמיטריילר] למדתי המון).

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא! שלא יעשה את זה.

בעיקול הראשון הוא ימשיך דרך מעקה הבטיחות. אל תכניס לו רעיונות לראש :-)

מזל טוב חבוב. סע בזהירות.

GS300.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...