Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לבקשה. ותודה לכם על התגובות. חוץ מזה נראה לכם שהאוטו במצב טוב? אנשי מכון הבדיקה אמרו שמצבו טוב, ורוב הדברים שרשומים בטופס הם בגדר הסביר, דברים שבד"כ רושמים. מה לעשות בקשר לגיר? והאם באמת דחוף להחליף את הצמיגים?

פורסם
היי, מה שלומכם?

מדובר באודי A4. שנתון 2004, 75 אלף קילומטר, יד 2, אוטומט

המוכר דורש מחירון, הבודק אמר לי שהאוטו במצב טוב. אני רוצה לדעת האם אני יכול להוריד לו במחיר?, ובכלל את דעתכם בנוגע לבדיקה. וגם האם יש צורך בתיקון משהו ?

אני מעתיק אותה:

========================================================================

מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק, - לא תקין - רעשים במנוע, מגלגלות ואביזרים, נזילת שמן, קורוזיה,וסימני נזילה

מערכת הצתה. בחיבורים קורוזיה בית טרמוסטט, לתקן סיבובי מנוע לא יציבים, לתאם מנוע

מערכת פליטה - תקין

סרן קדמי ומערכת היגוי - לא תקין - חופש ונקישה בתיבת הגה, זווית ציר אחורי פגומה, נקישות במתלה

קפיצים - תקין

שילדה ומרכב

ליקויים בעל משמעות נמוכה - לא תקין - תיקונים בגוף הרכב מרכב, החולפו חלקי מרכב - מחוברים עם ברגים,

פגיעות פח, ופגמים בצבע. מעיכות בתחתית

מערכת בלמים (ללא פירוק גלגלים) - לא תקין - צלחות שחוקות, לפרק גלגלים לבדיקה

צמיגים - לא תקין - צמיגים יבשים

מערכת תאורה (כולל מצבר) - לא תקין - פנס אחורי שבור, תאריך מצבר 3/2007 , מתנע פגום - רועש

העברת כוח - לא תקין - החלפת הילוכים לקויה, נקישות והשהייה, רעש מתיבת ההילוכים, רעש מסבי גלגלים

מחוונים - תקין -

=======================================================================

אשמח לקבל כמה שיותר תגובות, תודה.

שלום, לא כתבת את נפח המנוע של ה AUDI הנ"ל.

היה ברשותי הרכב עם מנוע 2000 שנת 2003.

לפי הוראות יצרן יש צורך להחליף את שמן הגיר כל 60.000 קילומטר אך בצ'מפיון משום מה "ממליצים" לא להחליף את השמן בגלל "שהחלפת השמן יכולה להביא לקריסת הגיר".

אני מציע לך לקחת את הרכב למוסך של צ'מפיון, לשלם 150 ש"ח, ולבצע סריקת תקלות עם מחשב ה VAG.

שים לב, אם מדובר על מנוע 2000 אז למנועים הנ"ל יש בעיה רצינית מאוד של "אכילת" שמן.

פורסם

במנועי 1.8 אין בעית אכילת שמן.

כך תוכל לדעת אם יש תקלות בגיר וכמו כן לראות את התקלות הנוספות שיש ברכב שהבדיקה לא הצליחה לגלות.

• תוכן חדש...