Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור מחפש אותו לזוג,רכב שאמור לעשות יותר מ 1000 ק"מ בחודש

ההתלבטות היא האם ללכת על 1600(טויוטה מאזדה,סוברו.בלנו...) או על אחד מרכבי המיני

עד כמה גדול הבדל האחזקה ביניהם?

אני סטודנט,אז המטרה למזער הוצאות מצד אחד,אבל מצד שני אני מצפה מהרכב שיגיע עד אילת/קרית שמונה/ים המלח

ולא יקרוס בדרך

ועוד שאלה-חשבתי על מאזדה לנטיס 97-98 איזה מנוע יותר אמין/חסכוני 1600 או 1800?

מחכה להמלצות,

אור

פורסם

אם אתה מחפש רכב חסכוני, אז מומלץ ללכת בכיוון הסופר-מיני.

לדוגמא:פיאט פונטו ספייס תענה על הדרישות שלך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

יש עדיפות לאוטומט ?

בעיקרון עדיף לך לדעתי לקחת רכב מיני , קטן וחסכוני אם זה רכב רק לזוג אנשים.

ואם לא מפריע לך אז גיר ידני יהיה טוב בהרבה מאוטומט, אמין יותר וחסכוני יותר.

בתקציב הזה , פונטו ספייס שנת 2003-2002 ידנית, תהיה האופציה הטובה ביותר, אמינה, חסכונית וטיפולים זולים למדי .

פורסם

קיבלתי המלצות על דייהטסו סיריון (הדור הקודם)

שנת 99-01 (לא חשוב ידני או אוטומט) עונה על הדרישות מבחינת התקציב

הבעיה שהם באות עם מנוע 1000

לא חלש מדי עבור נסיעות ארוכות?

פורסם

אל תונע על ידי סטיגמות, עם קצת חפירה בפורום תראה איך כל הסטיגמות מופרכות. יש כאן מספיק בעלי פז'ו וסיטרואן שמאושרים עד הגג מהרכב המצויין והאמין שלהם. אתה יכול לקנות ב-18,000 פז'ו 205 שנת 99' כייפית, חזקה וחסכונית וישאר לך המון כסף עודף אפילו אחרי יישור קו עצבני - סתם דוגמא.

פורסם

מחפש אותי ? או אוטו ?

הרגת אותי עם הכותרת :roflmao:

הייתי בוחר ברכב כמו : פגו' 206 נחמדה או פונטו ספייס , משהו בסגנון הזה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...