Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב18:20 אני מקבל טלפון מחבר, שהחבר הכי טוב שלי מעורב בתאונה עם קטנוע, באיזור שבין אור יהודה לקרית אונו,

אני, חשבתי שהוא נכנס באחורי הקטנוע וישר רצו לי סרטים בראש, מתחיל להריץ בראש איך אני מגיע לאיזור[הפיג'ו היפה שלי התרסקה, תמונות בחתימה], מתקשר לחברה שלו ומגלה שהוא נמצא בצומת רימון, שזה 100 מטר בערך אחרי הרמזור עם סביון,

לאחר ריצה של 3 דקות, אני מגיע למקום,

יש ניידת משטרה, אמבולנס, שמטפל בפצוע, החבר שלי רועד באוטו ועוד כמה עדי ראייה,

לאחר שאני מנסה להרגיע אותו, הוא מספר לי מה קרה,

קטנוע, יצא בפול גז אל הצומת וכנראה רכב בנתיב הימני הסתיר לו את שדה הראייה, ואז חבר שלי נכנס בו, הוא סיפר לי שהוא בקושי הספיק לבלום,

הקטנוע עף איזה 10 מטר, הרוכב הוגדר כפצוע קל, אני דיי בטוח שיש לו כמה שברים.

החבר יצא ללא נזק וילך מאוחר יותר למיון.

הקטנוע, נזק בפלסטיקה.

והאוטו, איי קארמבה, טמבון, שמשה סדוקה, מכסה מנוע מעוקם כולו[מהגוף של הרוכב כנראה], רדיאטור משתין, פנס סדוק וגם הגג ראה ימים טובים יותר.

כמובן, שפח אפשר להחליף, אדם אי אפשר להחליף.

לאחר כשעה וחצי בערך הגיע בוחן תנועה, שהתחיל למדוד מרחקים וכו', לאחר מכן הוא לקח את החבר לניידת לעדות אישית, סיפר לו שיש 3 עדים, שאחד מהם שוטר והחזיר לו את הרישיון.

מצורפת תמונה להסבר כללי:

קטנוע - אדום

אוטו - כחול

כתום - קו הנסיעה של הקטנוע

ריסוס באפור - אספלט

שלבים:

1. האוטו נוסע כרגיל בנתיב השמאלי

2. קטנוע[בצבע אדום] יוצא בפול גז לכיוון הצומת

3. נקודת המפגש בין השניים

4. האוטו עוצר

5. הקטנוע עף למרחק.

אני רוצה לציין לטובה את 2 השוטרים המתנדבים שהיו באירוע, שחוץ מצרחות ובלאגן לא עשו משהו חיוני.

ועוד בקשה אחת,

תשמרו על החיים שלכם,

כשאדם עושה תאונה,

לא רק הוא נפגע, כל המשפחה שלו נפגעת.

g.jpg

----

• תוכן חדש...