Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני רכישה: AlpineF#1Status SPX-Z18T / SPX-Z15M

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן זה גם לא מצא חן בעיניי ולא הבנתי מה הסיבה המקצועית בזה שלא לתת מחיר בטלפון

פלצנות נטו.

חבל שכך הם בוחרים להתנהג. מילא אם היה לזה כיסוי , אם הם היו בונים רכב תצוגה עם הסט הזה ומדגימים את היכולות שלהם , אבל הם לא עושים את זה וסתם משחקים משחקים מיותרים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כן זה כמו המודעות האלו על מגבר ל"מבינים" , כשכול פעם שאתה רואה את זה , הכוונה היא שתבין שאתה הולך לשלם הרבה כסף :lol:

בברכה יהודה

פורסם

כנראה שהם רוצים לראות מי המטורף ולנסות גם למכור לו עוד דברים.

או שהם פשוט מתקשים לתפוס מי מוכן לשלם על זה כל כך הרבה כסף כשאפשר לוותר על הקרוס ולקנות את הרכיבים המקוריים באתרים כמו מאדיסאונד.

לדעתי כל השוני של הסט הזה טמון בקרוס שלו, כל השאר - סקאן ספיק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השוני בין הסטים הוא לא רק בקרוס אלה יש שינויים בפרמטרים של הרמקול (לפחות ביחס לדרייבר של הגנסיס).

תיכנס לאתר של גנסיס , תסתכל על הפרמטרים של המיד באס ותראה שיש שינויים בנתונים של הרמקול.

מעבר לזה יש שינויים אחרים כמו שימוש בחומרים אחרים שמתאימים לרכב - סביבת עבודה של רכב ובית שונים מאוד מבחינת הדרישות ההנדסיות של החומרים מבחינה של בלאי עמידות וכו .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר , תגיד יש מישהו שקונה קומפוננט במחירים כאלו ולא עושה איטום לרכב ? כי באיזהשהו מקום אני ממש לא מבין מה ההבדל בין דרייבר לביית ובין דרייבר למכונית , מחוץ לעובדה שדרייבר למכונית אמור לעבוד בחלל הדלת ואילו דרייבר בייתי אמור לעבוד בקופסה מוגדרת ?

ואם זה חשוב אז יש יכולת לעשות בניה מפיבר בחלל הדלת שתהיה בגודל המתאים לדרייבר , אז מה באמת ההבדל ?

אולי בגנסיס יש הבדל משמעותי אבל אם הדרייבר נשאר באותם נתונים מה ההבדל ?

אני שואל כי אני פשוט רוצה להבין

בברכה יהודה

פורסם

אני אתן תשובה קצרה משלי.

רמקול בסביבה ביתית יושב לו בתוך תיבה אטומה ומוגנת ממפגעי מזג אוויר, הבית עצמו הרבה יותר מגן על הרמקול מאשר דלת מפח ולכן גם הממברנה יכולה להיות עדינה יותר.

המגברים בסביבה ביתית עובדים אמנם על זרם הרבה יותר נמוך אבל על וולטאג' הרבה יותר גבוה מה שמאפשר לעבוד עם רמקולים בהתנגדויות של 8 אוהם ומעלה, ידוע שנתון האימפדאנס קשור ליכולת השליטה של המגבר על הרמקול - בקיצור, אפשר להשיג תוצאות מדוייקות מרכיבים ביתיים בהרבה יותר קלות היות והמגברים מאפשרים את זה.

עכשיו תיקח רמקול לרכב - שיושב בתוך דלת שכידוע לך - מים בחורף או בזמן שטיפה זורמים דרכה ברמות לא מבוטלות - הממברנה חייבת להיות עמידה מאוד למפגעים הללו, החום בתוך הדלת וגם הקור בתוך הדלת והרכב עצמו הם הרבה יותר קיצוניים מאשר בסביבה ביתית, לפעמים רבות הממברנות של הרמקולים נחשפות ישירות לאור השמש היות והם מותקנים במקומות כמו המגש האחורי, הדשבורד, הקורות וכו'...

תיקח בחשבון גם שרמקול ביתי - אין שום בעיה לספק לו תיבה מתאימה ולכן אתה לא צריך להתאמץ יותר מידי כיצרן בשביל להתאים את הרמקול 6.5 אינטש שלך לנפחים מגוכחים כמו 30 ליטר שלא לדבר על עבודה בהתנגדויות של 4 אוהם ומטה על מגברים שעובדים על זרם ישיר במתח נמוך.

זה פחות או יותר מסכם את הנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המחיר כולל מע"מ 3335$ בשקלים 12000 שקל. וממש מחיר מופרז, במידה ואני מזמין את הסט מחו"ל כולל מיסים אני חוסך 600$. כי גם כך אפריל טוענים שאין אחריות לסט. בכל זאת אני מביא את הסט במחיר הכי זול שאני אמצא ואני מקווה שגם אשקיע נכון בהתקנה על מנת להפיק את המקסימום.

פורסם

אין גבול לחוצפה , תאמין לי , אין אחריות מיבואן רשמי לסט הטופ אוף דה ליין והוא עוד מציע מחיר מופקע .

תקנה הכי זול שתמצא, ותלך לפגישה איתם להשמיע להם איך זה נשמע .

פורסם

אם אתה שומע ג'אז אז אתה דיי חייב הורנים לדעתי :-P

תחשוב על מה שדיברת איתי אתמול.

עשית מספיק טעויות עד כה.

תנסה להיסתמך על שמיעה הפעם:

לא מדובר במגבר/HU/חיווט/פרוססור/איטום/סוג רכב אלא מדובר ברמקול דבר שקובע 80%+ מהסאונד!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

:shock3:בגללך לא נרדמתי עד 3

את האמת חשבתי על זה טוב, עשיתי את החישובים בנוסף למצב הנפשי והכלכלי שלי. אם אני אקנה את הרכיבים בנפרד, ואז אצרף מגבר לסאב בעלות 400$, וגם קרוס או פרוססור שזה בטח יהיה בעלות לא פחות מ- 1000$, ועלות מינימאלית לכיוון ברמה גבוהה שזה לא פחות מ- 300$. אני בסוף אשלם יותר מהסט.

ואני חושב שטעיתי בקשר לסט שהוא לא תומך בי אמפינג

פורסם
:lol: אני מהבוקר חושב על זה להשמיע להם את הסט :lol:

להשמיע להם ?

למה מגיע להם הפרס הזה ?

לא הייתי נותן להם לשמוע בחיים. שיאכלו את מה שהם מבשלים.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...