Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני רכישה: AlpineF#1Status SPX-Z18T / SPX-Z15M

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלפיין סט משובח , אין על זה בכלל ספק.

אומנם לקנות בלי לשמוע זה בעייתי , אבל מדובר בסט ברמה מאוד גבוהה כך שרע הוא לא יהיה..

לגבי ההורנים , היות והוא אמר שהוא מתקין אצל יוסי אז לא צריך לדאוג , יוסי כבר מכיר ומנוסה יחסית עם ההתקנה שלהם כך שזה לא נורא. אומנם טכנית זה עבודה לא קלה , אבל ברגע שיודעים במה מדובר ואיך לתקוף את הסיפור זה לא סוף העולם.

מבחינת גמישות בהתקנה - אין פה פרמטר של גמישות , יש רק מקום אחד ברכב שהם יכולים להיות בו וצריכים להיות בו וזה מתחת לדש. התכנון האקוסטי שלהם דורש את זה. לא צריך לשבור את הראש על מיקומים וזויות - וזה יתרון גדול מאוד דווקא ביחס למיקום של מידים וטוויטרים שצריך לבחון ולבדוק איפה בדיוק ובאיזה זווית למקם אותם. בהורנים אתה יודע איפה הם צריכים להיות ואתה מקבל בודאות תוצאה טובה מאוד מבחינת עומק תמונה , במה וכו. לגבי השוואה שלהם מול טווטרים ברמה של הR1 על גרסאותיו - זה כבר העדפה אישית . לזה יש יתרונות ולשני יש יתרונות .

בכל מקרה לא נראה לי שנאדר חושב על האופציה הזו בכלל .. :wink:

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נאדר אני לא יודע אם יש מקום להמלצה כזאת , אבל יש לי רעיון הרבה יותר זול .

אני שמעתי אצל איזה בחור יפני שהייתי אצל איזה מתקין בנס ציונה .

מורל סופרימו + 54 על מגבר מקינטוש נראה לי 602 עם קרוס שהוא הכין (קנה קיט מיפן).

ההד יוניט הוא DEC של דנון .

ואני יכול לומר שלא שמעתי עדיין סט אפ שמשתווה בארץ זה פשוט סופני .

אם אתה רוצה אני יכול לארגן השמעה .

הדנון באי ביי עולה 800 דולר והסט אתה כבר יודע כמה הוא עולה .

פורסם

כמו שעופר מסוגנן לג'נסיס ואליקו מסוגנן למפלצת שיש לו מאחורה, אני גם בנטיה מאוד מאוד חזקה למקנטוש, התנסיתי עם המגבר שלהם ומאוד הערצתי עקב זה שהוא מספק תוצאה טובה בהגברה והתקנה עם ציוד ברמה נמוכה/בינונית. לכן החלטתי לבחור הד יונט של מקנטוש כי גם מההד יונט חשבתי שלא אתאכזב ובאמת באמת לא התאכזבתי אלה קיבלתי דחף לשדרג את הקומפוננט.

לכן אני לא מחליף את ההד יונט אפילו אם זה בא על חשבון להוציא כסף על קרוס חיצוני באלפי שקלים.

כמו שנאמר קודם לרכוש סט לפני שנשמע זה מוזר, אבל מצד שני אני לא אבסס את הרכישה על סט אחד או שניים ששמעתי שהם גם מבוססים על סקאן ספיק כמו הסט שאני רוצה לרכוש.

F1 אלפיין: לאחר שכמעט שבוע עברתי על כל הכתבות והדיונים שנכתבו על הסט אני משוכנע מאה אחוז לרכוש אותו.

ויש דבר אחד שלא התיחסתם אליו שכל אחד מאיתנו רוצה את הטוב אבל המצב הכספי לפעמים לא מאפשר , אני הזדמן לי לרכוש משהו ממוצרי אלפיין ובתנאי תשלום נוחים, אני כמעט בטוח שאף חנות בארץ לא תספק תנאי תשלום: 70% צ'יקים 30% מזומן.

פורסם

אם אתה משוכנע וסגור על הסט אז כל מה שנותר זה להגיד מזל טוב :-)

ויאאלה להתקין . רוצים לשמוע :-)

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...