Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למסירה .... הכלב שלי :/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מעמותה קונים כלב.

זה עולה בערך 500 ש"ח, דמי הטיפול פה (עיקור/סירוס, שיבוב, חיסון וכו').

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

התשלום לעמותה יוצא יותר זול מאשר לבצע את כל החיסונים והעיקור/סירוס באופן פרטי אצל וטרינר,ככה שיותר זול לקחת כלב מעמותה.מה גם שיש ליווי וטרינרי חינם לשבועיים שלאחר האימוץ אם יש בעייה.

יוסי שאסף כבר שני כלבים מצער בעלי חיים.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אנחנו אספנו שני כלבים מהרחוב ואנחנו נהנים מכל רגע. אמנם הכלב השני לא כל כך נחמד בעיני (אני יותר אוהב את הזקן), אבל בכל זאת שניהם עושים שמחה בבית. הזקן למשל, אוסקר, ישן אצלי בחדר כל לילה ובאמת אין עושר יותר גדול מכלב כזה. לפי מה שאתם אומרים, כלבים מעורבים יותר טובים מגזעים מבחינת בריאות כן?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אני את הכלב שלי אספנו בגיל חודשיים מעמותה בטבעון ותרמנו להם 300 ש"ח, הם לא ביקשו בכלל ואמרו שאם נתן ויש מה לתת אז זה תרומה. הכלב שלנו עוד היה בלי חיסונים ובלי כלום. מה עוד שהיה לו כמו פריחה בעור, והמתנדבת של העמותה הביאה לנו כדורים ומשכה בחינם שתספיק עד סוף הטיפול הדרוש.

שורה תחתונה, זה משתנה מעמותה לעמותה.

ולפחות השרשור אם אני לא טועה אז זה הכלב שהיה בעפולה, יפייפה. ואני בטוח שתמצא לו בית טוב.

:-) just smile
פורסם

רינו , אני לא מאחל לך להתקל בדברים לא סימפטים שהם בדיוק הסיבה ל2 3 חיסונים בשנה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לעולם אל תיתן כלב בחינם אם אכפת לך ממנו. מי שמקבל בחינם ישאיר אותו בתחנת דלק אחרי הקיטור הראשון של האשה על פיפי,קקי, שערות,ריר, רעש,נעליים מכורסמות. אם אתה לחוץ בזמן תן אותו למגדל (משק ...?) בכניסה לרמלה. הוא ודאי לא ימסור אותו בחינם.בתחנת הדלק הקרובה אלי רואים בכל סוף שבוע כלבים נטושים, חלקם נהדרים. לנו לצערנו הכלבים הזקנים שלנו , אחרי שהילדים כבר לא בבית, הם יותר ממספיקים.

פורסם
רינו , אני לא מאחל לך להתקל בדברים לא סימפטים שהם בדיוק הסיבה ל2 3 חיסונים בשנה.

ליביו

לא הבנת אותי נכון חבר, הכלב נלקח בלי חיסונים כי היה צעיר עוד. כל החיסונים הדרושים נעשים בזמן תמיד, יש לו שבב, וכל מה שצץ אצלו אנחנו הולכים לווטרינר.

:-) just smile
פורסם

לעולם אל תמסור כלב ללא "דמי רצינות".

אם אתה יכול תגיע איתו לימי אימוץ של SOS שמתקיימים בשבתות בכפר שמריהו. מגיעים עם הכלב ב-11 ונשארים איתו שם כמה שעות. זה נותן לך אפשרות לבחור את המאמצים בעצמך וזה מקום טוב לפגוש אנשים רציניים.

פרטים נוספים תוכל למצוא באתר העמותה.

בהצלחה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

קצת לא קשור - אבל ממש כיף לראות שיש כל כך הרבה אוהבי כלבים בין שוכני הפורום :)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...