Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .יש לי A6 דיזל אוטומט עם צ'יפ .לאחרונה שאני מאיץ אז האוטו מטלטל מעט בהאצה הלכתי למוסך לאיבחון תקלה והם איבחינו שהטורק בגיר לא תקין. מה תהיה עלות החלפה ?תודה .

פורסם

רצוי לעשות אבחון נוסף במכון לגירים אוטומטיים.

בכל מקרה תיקון במכון שכזה יחסוך את פערי התיווך מהמוסך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המוסכניק הוא חבר קרוב שלי אז הוא בדק את האוטו עם מחשב ולא גילה דבר ..והוא עדיין לא יודע לתת הצעת מחיר ..הרכב שהוא מאיץ הוא מטלטל וגם בנוסף שהוא עובר מהילוך שלישי לרביעי את התופעה הנל גם ..הוא מרגיש כאילו שהוא נותן גז אז הוא נותן מכות קדימה כאלה מטלטל קדימה .

פורסם

jonny2k , האם אצלך מנוע 3000 סמ"ק ?

יש לבדוק את הסולונואידים בגיר ,במיוחד זה השולט על קו הלחץ . סולונואיד זה הוא מסוג ליניארי ויכול להיות אינו מבצע את עבודתו כראוי.

• תוכן חדש...