Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אפשר להמשיך בשאלות הבורות, ומתנצל עליה מראש כמובן:

מה היתרון בלקחת אוטובוס ישן ולהסב אותו לדוחפן במקום להשתמש בכלי ייעודי/משאית/מסחרית (כדוגמת ספרינטר) וכו'?

לפי דעתי אין היגיון.

אבל אני לא מחליט....

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
אוטובוס שעבר טרנספורנמציה כלשהיא (למשאית?) נצפתה בנתיבי איילון.

ניידת הצמיגים של דן- בנויה על הבסיס אוטובוס מאד מעניין- כי הוא האחרון שנשאר מהדגם הזה בארץ לדעתי, מאן שנת 83 אם אני לא טועה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הי,

תמונה שראיתי באחד הפורומים בתפוז .. האם היה 303 משטרתי ?

אכן היה ואפילו טופל במוסכי אגד

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
ניידת הצמיגים של דן- בנויה על הבסיס אוטובוס מאד מעניין- כי הוא האחרון שנשאר מהדגם הזה בארץ לדעתי, מאן שנת 83 אם אני לא טועה!

אכן האחרון מסוגו שנוסע היום בישראל. כמובן שמדובר בגרמני מוגמר (ולדעתי מלך היופי של האוטובוסים)

לצערינו חברת דן טרחו להרוס אותו ופשוט להרוס לגמרי את החלק האחורי שלו (יהיה קשה מאד לשקם אם בכלל אפשרי את החלק האחורי) . ובכלל חברת דן לא טורחת לשמר שום דבר (ושלא תדברו איתם על מוזיאון, הצחקתם אותם)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מישהו זוכר את הברז מים שהיה בדשבורד של ה 303?

היה לו לחצן כזה למטה... איך חשקתי במים של הברז הזה.... :cry: עצוב עצוב התמונות שעולות פה אני כלכך אוהב ומתחבר

למכונות האלו משנות השמונים, במיוחד המוגמרים עם הדלתות המגניבות האלו

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
הי,

תמונה שראיתי באחד הפורומים בתפוז .. האם היה 303 משטרתי ?

היום יש למשטרה מאן עם מרכב ברק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מישהו זוכר את הברז מים שהיה בדשבורד של ה 303?

היה לו לחצן כזה למטה... איך חשקתי במים של הברז הזה.... :cry: עצוב עצוב התמונות שעולות פה אני כלכך אוהב ומתחבר

למכונות האלו משנות השמונים, במיוחד המוגמרים עם הדלתות המגניבות האלו

להזכירך באחד מהמקומות עבודתך הקודמים היה 0303 יפהיפה- מעניין אם הוא עדיין שם? ובכלל מעניין מה קורה עם הרכבים שהיו שם?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
להזכירך באחד מהמקומות עבודתך הקודמים היה 0303 יפהיפה- מעניין אם הוא עדיין שם? ובכלל מעניין מה קורה עם הרכבים שהיו שם?:roll:

בפעם האחרונה שראיתי אותו ב2007 הוא עבד...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

גינאדי בכפר מסעדה שברמת הגולן במגרש שממנו נקנה המשאית (ההיא משרשור משאיות) יש 303 זרוק שהיה שייך למסיעי שאשא מחולון. הוא נראה במצב סביר מאד. (יש שם גם מטאור ומיניבוס מרצדס זרוקים גם לשעבר של מסיעי שאשא מחולון .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

עוד משהו שזכור מה303

היה מחובר במקביל לנורת לחץ שמן, זמזם שציפצף כדי לתת התראה קולית על לחץ שמן נמוך.

פורסם

צביקה, 0303 עגול (מוגמר) או רגיל? אין תמונות?

פורסם
צביקה, 0303 עגול (מוגמר) או רגיל? אין תמונות?

רגיל . לטיולי גילי מפתח תקווה יש מוגמר שעדיין עובד ולדעתי עומדים לזרוק אותו. אגב אם אתה מעוניין באחת המשאיות הישנות שעובדות בכביש 75 ליד צומת נהלל דבר איתי. התחלתי לעבוד בחברה שמבצעת את העבודות שם כנהג של בעל החברה והוא מוכן למכור .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מה עם התמונות??? אני לא זוכר מה יש שם!

פורסם

לא הספקתי לצלם . אבל ממה שאני זוכר שראיתי היום, משאית מאק משנת 1980 (בלי אף. את הדגם אני לא זוכר) ועוד משאית מאק אמבטיה עם אף נראה לי משנות ה70 תחילת ה 80.

יש להם בחברה עוד משאיות שעובדות בכל מיני אתרים שונים בארץ.

נאמר לי שתמורת המחיר הנכון (שאין לי מושג מהו) הוא מוכן למכור.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...