Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דורך על אדמת ארץ ישראל כבר למעלה מ60 שנה .בשנות ה50 ו ה60 רוב הציבור השתמש בתחבורה ציבורית כי רק למעטים היו מכוניות . גדלתי ביהוד והשתמשנו בשרותי חברת " דן " . מתל אביב היו קוי 37 ו 38 ומפתח תקוה קו 78 . אני זוכר עוד את האוטובוס "וייט" עם מנוע בנזין כשהוינקר שלו הוא שתי זרועות שנפתחו ימינה או שמאלה . אני זוכר את ה GMC עם רעש המנוע האופייני לדיזל שתי פעימות .אני זוכר את ה "שוסון" הצרפתי עובר בדיזינגוף עם ענני עשן ורעש מנוע עמום אופייני .כמובן אני זוכר את ה"טייגרים" הראשונים שכבר נחשבו לאוטובוסים מודרניים . במיוחד כשנכנס הגיר "וילסון" שהקל מאוד על הנהגים . נהגי הקוים הללו היו בד"כ קבועים והיתה אוירה של משפחתיות . אני זוכר את גדעון השמן בקו מת"א ליהוד [עז עוד כולם קראו לה "יהודיה" על שם הכפר הערבי שקדם ליהוד]., שהכיר את כולם ונהג להעלות ולהוריד נוסעים בכניסות לבתים ולאו דוקא בתחנות . בקו 78 מפתח תקוה אני זוכר את קותי שגם היה נהג קבוע בטיולים השנתיים של בית הספר . היה גם אפרים שכל פעם שהגיע לצומת בני עטרות [צומת טייסים של היום ] היה צופר צפירה מיוחדת כי היתה לו משפחה בבני עטרות וזו היה השלום שלו . בשנות ה80 נהגתי להשתמש בשרותי "אגד חבילות" שכבר לא קיים . הייתי שולח חבילות לבקעת הירדן והנהגים דאגו להורידם במפגש הבקעה והייתי בטוח שהלקוח בבקעה יקבלן ללא בעיות . אני זוכר שירות מילואים וירידה לשארם עם אוטובוסים של דן ואגד . נסיעה ש נמשכה כ12 שעות ללא מזגן בקיץ . אם לפעמים היה אוטובוס עם מזגן אסור היה להפעילו כי היה לו מנוע עצמאי והחברות לא קיבלו כסף ממשרד הבטחון על דלק למנוע המזגן .במקרים כאלה היינו עושים מגבית קטנה וקונים דלק על חשבונינו . היה מעניין .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה האוטובוס שמשנע אנשים בתוך נתב"ג בין הטרמינלים לבין איזור השכרת הרכב. שים לב שגם המספר שלו הוא מספר של רכב תפעולי בנתב"ג, זאת לא לוחית צהובה סטנדרטית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שרשור מדהים... עברתי עכשיו על כולו ובתוך ראשי שמעתי שני קולות- את הנהמה של ה0303 ואת הקול הייחודי של הטייגר שזכור לי מילדותי (כמו "הצהוב" של החבר'ה ששיפצו).

מה שהביא אותי לעבור על השרשור הייתה שיחה עם נהג ההסעות של מקום עבודתי. פיטפטנו על שוסון, טייגר ונאופלן וסיפרתי לו על התמונה הזו, והוא זרק לאוויר את מספר האוטובוס... בדקתי ואכן הוא זכר נכון :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
זה האוטובוס שמשנע אנשים בתוך נתב"ג בין הטרמינלים לבין איזור השכרת הרכב. שים לב שגם המספר שלו הוא מספר של רכב תפעולי בנתב"ג, זאת לא לוחית צהובה סטנדרטית.

אגב לוחית שחורה (רכב תיפעולי) אומרת שאסור לרכב הנ"ל לצאת משטח נתב"ג ! (אלא אם כן יש לו שלט "במבחן")

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ביד 2 מודעה למכירת ליילנד טייגר ואגב בצומת מסמיה כל יום חונה מרצדס 303:

קטגוריה:רכב אספנותתת קטגוריה:כללידגם:אוטובוס טייגרשנה:1960יד:1בעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לא

מחיר:לא פורסם.koteret_teur_tosafot.gifright_04.gif

אוטובוס טייגר אספנות.1960.גיר וילסון.מוסב לקרונוע.בהזדמנות.

right_06.gifspacer.gifcenter_09.gifcenter_17.jpgcenter_18.gifאזורנתניה והסביבהישוב:אודיםטלפון 1:050-5330037טלפון 2:איש קשר:אבידוא

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

מישהו יודע מה המוטציות שעומדות בחניון דן קרוב לקניון איילון? :roll: משהו הזוי לגמרי, עוד לא נכנסתי לראות יותר מקרוב... זה משהו בניסוי?:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מישהו יודע מה המוטציות שעומדות בחניון דן קרוב לקניון איילון? :roll: משהו הזוי לגמרי, עוד לא נכנסתי לראות יותר מקרוב... זה משהו בניסוי?:shock:

היי גינאדי. אלו הם המטרוניות שמיועדות לפעול בקריות ובחיפה במסלול המטרונית. דן זכתה במכרז להפעלת המטרונית ומה שראית בחניון אלו הם המטרוניות שיסעו כולם לצפון.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תודה! זה די נראה כמו רכבים מהסרטי ה"עתיד"... :twisted::shock::-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
:shock::shock::shock::?:cry:

פורסם
צולם היום בראשון בדרך מאיזור צריפין לכיוון א"הת הישן

לפי דעתי זה הגרר של דן

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לי יצא שלשום לראות באזור רמת החייל בת"א את האוטובוס הזה, עם לוחית רישוי במבחן מסתובב שם.

לצערי לא התאפשר לי לצלם, אבל זה בדיוק כמו האחד הזה בתמונה.

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/2195-%D7%94%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%A7%D7%AA-%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%AA-%E2%80%93-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%9C%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94.html

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...