Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי רנו קליאו 94 ידנית מנוע 1.4

בבדיקה שעשיתי גיליתי שהאוטו עושה 1 ל 9.5

70 אחוז מהנסיעות שלי הם בכבישים מהירים ובין עירונים (מעט מאוד פקקים ונסיעות בתוך העיר )

נראה לי קצת מוגזם

יש משהו שאפשר לעשות ?

חשבתי על K44

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

צריכת הדלק באמת גבוהה קצת, בהתחשב כמובן בצורת נהיגה רגועה.

קיימות הרבה שיטות שיכולות לעזור לשפר צריכת הדלק, אך אני ממליץ לך לא לרוץ ולנסות אותן באקראי, עד שאחת מהן תעזור לך.

צריכת דלק גבוהה נובעת מבעייה כל שהיא ברכב, על מנת לדעת בוודאות מה צריך לעשות ולא לזרוק כסף לאוויר, יש לאתר בעיה זו. הדבר הראשון (זאת רק דעתי) שאתה יכול לבצע זה בדיקת 4 גזים. זה יתן לך אינדיקציה איזה מערכת לא מתפקדת כראוי. לאחר הבדיקה, חזור ופרסם תוצאות וניתן יהיה להמליץ לך על המשך הטיפול בבעייה.

בברכה.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

גש למוסך שבודק 4 גזים וגם שיסרוק לך את המחשב של האוטו

ברנו כליו יש בעיה אופינית של חישן חום (התנעת בוקר) שהוא נתקע על תערובת עשירה לרוב הזמן

• תוכן חדש...