Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי חלקים לטיפול 10000 (שמן פילטרים ופלגים) ולקחו לי 200 שקל על העבודה? איך המחיר סביר? או שאפשר למצוא יותר זול?

פורסם

לדעתי חבר יקר, מחיר סביר ! אם ניקח בחשבון שעל החלקים לא היה למטפל רווח (אתה קנית אותם) ! , באת למסעדה עם הסדוויטש ! ושלמת עבור הישיבה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אוקי אחי הבנתי, עכשיו שהוא עשה לי את הטיפול הוא אמר גם שיש בעיות של רפידות או צלחות. משהו עם משאבות בלם אחורי. אין לי מושג ממש. בקיצור הוא סידר את זה לקח 180 על חריטה משהו כזה. ועוד 200 שקל על ההתקנה של זה.

עכשיו שאלתי אותו אם הוא בדק את כל האוטו והוא אמר לי שכן. אני נוסע באוטו ויש רעשים כאלה מעצבנים שאני לוחץ על הברקס בעיקר בפניות. מה הבעיה?

תודה.

פורסם

המחיר סך הכל סביר ניתן אולי למצוא יותר בזול את עלות העבודה.

האם קנית חלפים מקוריים?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...