Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בעל דלתות נפתחות כלפי מטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיותר מעניין הוא, שהרעיון הזה כנראה לא המריא.

הסרטון נראה ישן יחסית ואני לא זוכר שיצא לי לראות רכבים עם ה"פטנט" הזה באף מקום וגם לא באף תוכנית טלויזיה מיוחדת.

למרו, שזה נראה בכלל לא רע, במיוחד יכול לפתור את בעיית מכות החנייה כתוצאה מפתיחת דלת, בנוסף הרבה יותר פרקטי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שתי נקודות שעולות לי בראש ב"שלף" הן :

1. מה קורה בחורף, תחת גשם שוטף כשכל מה שאני רוצה זה לזנק החוצה דרך מינימום פתיחת דלת. כמו שזה נראה בפרסומת כל כניסה ויציאה מהאוטו תהפוך את תא הנוסעים לספוג מים

2. במקרה של תאונה ופגיעת צד מה מבטיח אפשרות שהמנגנון לא ייתקע תוך כדי כליאה של הנוסעים בפנים

בקיצור, כמו שאמרו לפני, זה נחמד כקונספט אבל לא ממש ימריא במציאות...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

קרמבו צודק, גם אני חשבתי על התאונה מה יקרה בתאונה מהצד?

או תאונה חזיתית קשה מקדימה והדלת הזאת פשוט לא תיפתח ואז הרכב יהפוך למלכודת מוות וביזבוז זמן יקר על מנת לנסר את הרכב כדי להוציא את הפצועים .

פורסם

רעיון נחמד ביותר .נראה מאוד נוח.

לגבי התאונות ,גם הדלתות הרגילות נתקעות

בתאונה קשה ,וכוחות ההצלה נאלצים לחתוך אותם ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

עוד סימן שאלה (בשלוף):

עוביה של הדלת הוא כ- 10 ס"מ, כל זה צריך להיכנס אל מתחת לרכב גם כשצמודים למדרכה וגם כשנמצאים במגרש לא סלול. מה יקרה אם לדלת לא יהיה חלל מספק מתחת לרכב? הפח פשוט ישתפשף בפראות באיזה סלע.

• תוכן חדש...