Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב אותך :) אני לא גורר כלום.

סה"כ הזמני את 403 בגלל שאני לא סגור איפה אני אדחוף אותו בדיוק וממליצים לשים מידה גדולה יותר אם המיקום של ההתקנה לא מקבל זרימת אוויר טובה. אם כבר אז כבר :-o

For the maximum efficiency, the cooler should be mounted where it will receive the coolest air and maximum air flow. This is usually directly in front of the radiator or air conditioning condenser. Use alternative positions 2 or 3 if sufficient room up front is unavailable. Be sure to compensate for the loss of cooling efficiency by using a cooler one or two sizes larger

פורסם

אינני יודע לענות לך על מה ששאלת אך מניסיון עם הגיר הזה באותו רכב בדיוק הגיר לא מבריק. ברכב שעשה פחות מ-100K הגיר התחיל לזייף למשך הילוכים, בעת עצירה נתן בעיטה שממש הקפיצה את הרכב וכו'. המצב אמנם היה סביל, אך הרכב לא היה ממש נוח לנהיגה כך. אינני חלילה בא לדכא אותך... ויפה שאתה חושב על מצב הגיר בק"מ כזה נמוך ואם הדבר מטריד אותך תפנה למוסך המתמחה בגירים אוטומטים לגבי התקנת קולר חיצוני. אין דבר רע בהארכת חיי הגיר ב-20,000 ק"מ גם אם הנתון הנ"ל אכן מדוייק, בייחוד בקיץ החם שלנו. לפני שאתה מזמין או מתקין, אולי באמת כדאי להתייעץ עם מומחה.

ולבחור שאמר שהדבר קשור לאופי הנהיגה-אני מסכים איתך אבל לא לגמרי. כמובן שאורך חיי כל המכלולים ברכב קשור להרגלי ולאופי הנהיגה, אך אני לא חושב שגיר אוטומטי מרכב יחסית חדש אמור לשבוק חיים או לחלופין להתנהג בצורה מתסכלת (בועט, מושך הילוכים וכו' וכו') לפני 100K (במקרה שאני תיארתי, שכלל ברובו נסעיות עירוניות, וברכב נהג בעיקר אדם יחסית מבוגר שלא יצא להרפתקאות מוטוריות באיילון...) גם אם ינהגו ברכב לעיתים בצורה קצת אגרסיבית.

פורסם

כדי לחבר קולר חיצוני למגאן צריך גם לקנות מתאם שיחליף את הקולר המקורי.

ולכן, 65$ + מתאם + משלוחה + מיסים - תגיע למחיר גבוה בהרבה ממה שתוכל לקנות בארץ בדיוק את אותו המוצר. אז למה לייבא?

פורסם

למה להמציא את הגלגל מחדש. יש מערכת צינורות מים וקולר שמן יותר גדול לפתרון כל בעיות התחממות של שמן הגיר.

והכל מקורי!

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הסניק 1.6 אוט' מודל 2000 שלי, עשתה 165,000 כמו גדולה!!

בפקקים בקיץ, כאשר טמפ שמן הגיר עולה מעל 108 מעלות,

יש מכה בעצירה והתחלת נסיעה. אשמח לדעת אם יש פתרון פשוט לבעיה.

כמו החלפת יוניט להורדת הטמפ'של נוזל הקירור, ואו הוספת מאוורר למצנן שמן הגיר.

פורסם

ספי הוא המומחה מספר אחד כאן לגבי גירים ויש לו ניסיון עם הבעיות בגיר של הסניק.

אם מסתדר לך המיקום תקפוץ לביקור.

"גירים אוטומטיים צומת סגולה", רח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת,

טל נייד 052-3868964 ובקש את ספי שהנו גם חבר בקארספורום (טכני אחזקה וטיפולים).

לא יודע אם זה קשור אבל ספי אמר שיש לפעמים בעיה בסניק של סתימה של הקולר המקורי בצד של המים - אם יש סתימה כזו אז הקולר המקורי לא ממש מקרר.

לגבי הקולר שפתחתי את השרשור - אני קיבלתי את הקולר מחו"ל אך עוד לא יצא לי להתקין אותו.

לפי ההסבר של ספי צריך מחבר מיוחד ולא ניתן לחבר את הקולר הנוסף בטור, אלא רק במקום הקולר המקורי.

• תוכן חדש...