Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות מספר חניות ליד אתר בנייה (שיפוצים יותר נכון) נהיו לי כתמים מזעריים וחצי שקופים על כל מכסה המנוע, ההשערה שלי זה שזה טיח. הלכתי לשטיפה ובעל הבית אמר לי שיש חומר מסוים (אינני זוכר את שמו) שהוא כמו פלסטלינה שאיתו הוא יכול לנסות לקלף את זה (התחחיבות לא לקלף את הצבע) אבל הוא רצה 200 ש"ח לעבודה, ולא משנה אם זה מוריד את הטיח.

1) מישהו מכיר את החומר הנ"ל, או יכול להמליץ על משהו כזה.

2)יש איזשהו חומר ניקוי אחר (אני מניח ממשפחת הטונירים) שלא יפגע בצבע ויעשה את העבודה?

תודה מראש

פורסם
בעקבות מספר חניות ליד אתר בנייה (שיפוצים יותר נכון) נהיו לי כתמים מזעריים וחצי שקופים על כל מכסה המנוע, ההשערה שלי זה שזה טיח. הלכתי לשטיפה ובעל הבית אמר לי שיש חומר מסוים (אינני זוכר את שמו) שהוא כמו פלסטלינה שאיתו הוא יכול לנסות לקלף את זה (התחחיבות לא לקלף את הצבע) אבל הוא רצה 200 ש"ח לעבודה, ולא משנה אם זה מוריד את הטיח.

1) מישהו מכיר את החומר הנ"ל, או יכול להמליץ על משהו כזה.

2)יש איזשהו חומר ניקוי אחר (אני מניח ממשפחת הטונירים) שלא יפגע בצבע ויעשה את העבודה?

תודה מראש

באתר קיים מנוע חיפוש.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/search.php

בצע חיפוש למילה פלסטלינה ותמצא את מבוקשך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...