Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי FIAT PUNTO מודל 2002. הבוקר הבחנתי שהמראה הצדדית שלי יצאה ממקומה והיא תלוייה כביכול רק ע"י הכבלים.

הוצאתי את ה"שפורפרת" וראיתי שהפלסטיק שמחבר בין המראה הצדדית לשלדה נשברה. רציתי לדעתם האם אני יכול לחבר את זה באופן עצמאי עם דבק SUPERGLU? עצות יתקבלו בברכה.

קישור לתמונה של האוטו:

http://img233.imageshack.us/img233/305/800pxfiatpuntofront2007fa3.jpg

תודה רבה מראש לכל העונים,

איתי.

פורסם

אני לא מאמין שסופר גלו יצליח להחזיק את המראה, נסה להשתמש בדבק אפוקסי שמגיע בתוך שני מזרקים הוא נמצא בכל טמבוריה וכד', לפני הקנייה בדוק שהוא מתאים לשימוש בפלסטיק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מהתמונה לא ניתן לראות את "שטח המגע" שיש להדביק.

דבק סופר גלו וכדו לא ממש מומלץ לג'וב כזה.

ישנם דבקי גומי (לא דבק לגומי אלא "דבק גומי") כמו Tiger seal של Upol

מניסיון אישי דבק זה מדביק פלסטיק ומחזיק לי מראות ברכב שלי, בעיה 1 שהוא

צריך שטח מגה לא קטן להדבקה יעילה.

פורסם

שבת שלום לכולם,

ראשית כל תודה על התגובות. שנית, אתייחס לתגובות שלכם:

אני מעדיף לנסות קודם להדביק את המראה, במידה והדבר לא יצליח לי אני בהחלט אפנה לאיש מקצוע וארכוש מראה חדשה.

השאלה הנשאלת היא, איזה דבק מומלץ לעבודות כאלה? SUPERGLU לא מומלץ, יש דבק אפוקסי, דבק Tiger seal, דבק חם, דבק סיליקון, איזה דבק מהם מומלץ? ומאיפה אפשר להשיג את הדבק Tiger seal שדיברת עליו?

תודה רבה מראש ושוב שבת שלום,

איתי.

פורסם

הדבק לא יחזיק את משקל המראה ושלא נדבר על טריקות הדלת.

אלטרנטיבות:

1. מראה חליפית.
  2. מראה מפירוק.

אבל בכל זאת אני מאחל לך, בהצלחה!

• תוכן חדש...