Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשטרה ובמשרד התחבורה ביקשו לשלול את רישיונם של 9 נהגים עבריינים.

השופט סירב- וקנס את המשטרה ב 2000 ש"ח.

במשרד התחבורה ובמשטרה לא יודעים את נפשם מזעם. בזמן שהם נאבקים עד חורמה בנהגים משתוללים על הכביש, ממשיכים השופטים להקל בעונשם של עבריינים המסכנים את הציבור.

הפעם מדובר בשופט אברהם טננבאום, שסירב לבקשת המשטרה לשלול את רישיונותיהם של תשעה נהגים שמברו עשרות עברות תנועה ומוגדרים על ידי המשטרה ומשרד התחבורה כפצצות מתקתקות.

השופט קבע כי ריבוי עברות תנועה לא מסכנות את הציבור, ורק מעורבות של נהג בתאונת דרכים יכולה להעיד על מסוכנותו.

השופט לא הסתפק בכך, ונזף חמורות במשטרה בטענה כי שלילת הרישיונות אינה חוקית. לכן הוסיף קנס של 2000 ש"ח אשר ישולם לכל אחד מהנהגים.

נהגים שימו לב ושמרו על נפשותיכם והמנעו מלהתקל בנהגים הבאים:

*נוריאל טאחן:

הרשעות קודמות 162.

משנת 2005 27 הרשעות.

עבירות עיקריות:

נהיגה במהירות מופרזת, חציית קו הפרדה רצוף, אי חגירת חגורת בטיחות, נהיגה עם טלפון ביד,רישיון לא בתוקף, ונהיגה ברכבים לא תקינים.

*מואזן עלי עביסן:

הרשעות קודמות 129.

משנת 2005 19 הרשעות.

עבירות עיקריות:

חציית רמזורים באור אדום, מהירות מופרזת, חציית קו הפרדה לבן, נהיגה בחוסר זהירות, אי חגירת חגורת בטיחות ונהיגה ברכב לא תקין.

*חנן בראשי:

הרשעות קודמות 99.

משנת 2005 21 הרשעות.

עבירות עיקריות:

נהיגה במהירות מופרזת, חציית רמזורים אדומים, אי חגירת חגורת בטיחות ונהיגה עם טלפון ביד.

*עצידק חאלד:

הרשעות קודמות 80

משנת 2005 24 הרשעות.

עבירות עיקריות:

נהיגה בפסילה, נהיגה במהירות מופרזת, בלי חגורה, עם טלפון נייד, אי ציות להוראת שוטר, חציית צמתים באור אדום, ונהיגה ברכב לא תקין.

"מעריב"

19/2/08

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

WTF?!@#

עכשיו הכל מתקשר , לפי כמה ימים היה כתבה בערוץ 22 על כך שגם שהוועדה למינוי שופטים אומרת בוודאות לא למנות את האדם "X" כשופט ובכל זאת הוא שופט עקב החלטה של מישהו אחר (לא משנה מי).

ברור שכל 4 הנהגים האלה צריכים לקבל עונש , אולי לא שלילה אבל עונש לא קטן זה ברור !

אני לא יודע על סמך מה השופט הרשיעה את המשטרה ושחרר את העבריינים .

אני מקווה מאוד שזה חד פעמי .

יעקב

ד"א

אולי מעכשיו גם אני יעבור על החוקים ? גם יותר כיף וגם מקבלים כסף , מה רע ?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

באמת ששמתי לב שהשופטים בישראל נהיו רחמים "וטובי לב".......

פשוט בושה.:mad:

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

פסק דין מוזר. נראה כאילו שהשופט מנסה לאלץ את המשטרה להילחם בתאונות הדרכים, במקום לעשות את הדבר שהמשטרה קיימת בשבילו - לירשום דוחות.

הפתרון הוא כמובן לפטר את כל השופטים, ובמקומם למנות את מי שכתב הכי הרבה פוסטים בקארספורום וטוקבקים בוולה ווינט לתפקיד שופט, תובע, ותליין בו זמנית.

:screwy:

פורסם

לעיתים קשה לי להבין את הנעשה במערכת הצדק בארץ.

ממתינים עד אשר הנהגים יגרמו לתאונה קטלנית שבה אנשים יקפחו את חייהם, וגם אז לא נעשה דבר.

2 שנות מאסר לנהג שהרג 3 בתאונת דרכים:

http://news.walla.co.il/?w=//1236721

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נטיית הלב שלי היא דווקא לשבח את השופט על אומץ ליבו.

ברור שתיאור העניינים אינו אובייקטיבי, אלא נכתב על-ידי עיתונאי "מטעם" שהוזן בסיפור על ידי דובר המשטרה ו\או משרד התחבורה.

דווקא לשופט קל הרבה יותר להיגרר אחרי אווירת העליהום הציבורית, ולאשר את השלילה. אם הוא החליט שלא לשתף פעולה, ראוי לקרוא את נימוקיו ולהבינם לפני שמשתלחים בו.

טענה עניינית אחת שיתכן והועלתה ע"י השופט היא שהמחוקק קבע עונשים מוגדרים לכל עבירה.

כל הנהגים הללו שילמו קנסות וזכו לעונשים אחרים על עבירותיהם.

המשטרה לא יכולה להתעורר יום בהיר אחד (האמת שלא מדובר במשטרה אלא בשר לענייני יחסי ציבור שאול מופז), ולהחליט לשלול כך סתם רשיונות, רק כי נהג פלוני "נראה" מסוכן.

אין בספר החוקים שלנו כל חוק המאפשר למשטרה לתפקד כתובע, שופט וגם תליין.

אם המחוקק מעוניין להרחיק מהכביש נהגים שצברו מספר מסוים של עבירות, שיתכבד ויחוקק חוק שכזה.

המשטרה לא יכולה להתדפק כך סתם על דלתו של מישהו ולהגיד לו "תשמע, נכון ששילמת קנסות, קיבלת שלילה ובאופן כללי נענשת על כל עבירה ועבירה בתיק שלך. אבל עכשיו מופז בעצבים, ולכן החלטנו שאנחנו לוקחים לך את הרשיון לשנתיים. נראה לנו מספר עגול ויפה. תודה על שיתוף הפעולה"

פורסם

גם אם העברות שהם מבצעים מסכנות את ציבור הנהגים שנוהג לצידם?

הרי לא מדובר בעברות חניה, אלו עברות של חצית רמזור באדום, חצית קו לבן.

זה רק עיניין של זמן עד אשר הוא יפגע במישהו.

ל'

פורסם

אני מסכים.

השאלה אינה אם הוא צריך לנהוג או לא, אלא מי מוסמך לשלול את רשיונו של אדם?

שוטר ? קצין ? מופז ? אני ? את ?

ולכמה זמן נשלול לו ? לחודש ? שנה ? לצמיתות ?

במדינת חוק אין מקום לפעולות אימפולסיביות ע"פ ספין תיקשורתי כזה או אחר.

אם יש חוק שמאפשר לשלול את רשיונם, אדרבא.

אם אין, אי אפשר לשלול את רשיונם, וזה בדיוק מה שהשופט הסביר לשוטרים. טוב מאוד שעשה כן.

אחרת, מחר שוטר היה מחליט שאת נראית לו חשודה, עומדת לבצע (אולי) פשע, והיה עוצר אותך לשנתיים ללא משפט.

(אה, שכחתי. אם את פלשתינאית, זה מותר. קוראים לזה צו מעצר מינהלי)

פורסם

פרסמתי את זה בעבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=132472

הצעת חוק, שבה נאמר שלאחר 3 עברות חמורות ישלל הרישיון לצמיתות.

לכל מי שהציגו בכתבה יש למעלה מ 100 הרשעות, אני בטוחה שלא כולן מסכנות, אך בין השאר יש מעברים ברמזור אדום, חצית קו לבן.

מאוד עצוב, ואני מאוד מקווה שלא יקרה מצב שבו נעלה כתבה מהעיתונות שבה אחד מהם גרם למותם של חפים מפשע, כמו שבעבר העלו כתבה על אאודי TT שנהגה בפראות באיזור הצפון, ולבסוף גרמה לתאונה.

ל'

פורסם

שמתם לב ש-90% מהנהגים שמפורטים כאן הם בני המגזר? :roll:

עוד תופעה מעניינת, תעברו כל שבוע על רשימות בני האדם שמתו בתאונות דרכים, גם שם אחוז נכבד הינו בני המגזר.... סתם משהו מעניין ששמתי לב אליו, ואני לא מתפלא.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

זה אכן מגובה בנתונים.

אחוז התאונות ומספר הנפגעים במגזר הערבי גבוה משמעותית מחלקם באוכלוסיית המדינה.

עם זאת, יש גם נהגים יהודים כשרים עם גליון עבירות שכזה.

בתור מי שמשתדל לא להיגרר אחרי ספינים תקשורתיים, אני לא אתפלא אם נבחרו בעיקר עבריינים בני מיעוטים כדי להבטיח תמיכה ציבורית בצעד השנוי במחלוקת.

פורסם

חיפוש מהיר בגוגל על שמו של השופט מלמד שמדובר באדם רציני, שמסרב באופן די עקבי לשמש כחותמת גומי של הרשויות בבואן להרשיע נהגים.

דרך אגב, למי שעדיין חושב שהידיעה מהעיתון אובייקטיבית, מוזמן לקרוא עוד פעם את המשפט הראשון בה.

זה פשוט מופת של הסתה, וברור היטב מי לחש על אוזנו של הכתבתב.

בעיקר התפעלתי מהטענה לפיה משרד התחבורה והמשטרה "נאבקים עד חורמה בנהגים משתוללים על הכביש".

אהה. כשהם לא עסוקים בלכידת נהגים שטסו 120 קמ"ש בכביש מספר 1 באמצע הלילה, או בהסתתרות מאחורי תמרור "עצור" ולכידת כל מי שהאט למהירות של מטר אחד בשעה, אבל לא עצר בכל ארבעת גלגליו (זכר לתקנה מתקופת המנדט הבריטי).

"עד חורמה", עאלק. :twisted:

פורסם

קומה אחא, ונשירה יחדיו:

"כולם מדברים על שלום / אף אחד לא מדבר על צדק"

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...