Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השנה ראלי ווילס GB , הסיבוב הבריטי באליפות העולם בראלי, חוגג 75 שנים וזה הרבה מאד.

לאורך השנים הראלי עבר שינויים רבים - מה שהחל כמסע מטרה רגיל על כביש, הפך לראלי של ג'ימקאנות שמחוברות בעזרת קטעי קישור ואז עבר ליערות, לראלי "אמיתי" אבל...לא השתמשו ב-NOTES אלא במפות, כן , מפות ונווט היה נווט אמיתי.

לאחר מכן קיבל הראלי את צורתו הנוכחית, כמו שמוכרת לכולנו כיום.

 

לרגל חגיגות 75 השנים של הראלי, מצ"ב סרטון וידאו שדי סוקר את ההיסטוריה של הראלי הזה -

 

http://www.rallytv.co.uk/videos/free/75yrPAL.wmv

 

 

תהנו

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

סטיוארט טרנר עד הים פעיל בראלי, הוא עוסק היום וממונה על בטיחות במסלולי הראלי בבריטנייה מטעם הFIA וה MSA

הבחור נרתם לעזור לנו בארץ בהקמת מחלקה מיוחדת בהתאחדות שניסינו להקים ועמד לבוא לארץ לסדרת סמינרים בנושאי בטיחות מסלולים ונהגים.

דני לוי

מירוצי מכוניות

×
×
  • תוכן חדש...