Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מים ועשן לבן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר שנת 92 לפני יומיים עשיתי לה טיפול 10000 לבד למרות שאני לא מבין כלום אבל בהשגחה של מישהו שמבין.

וואללה נהנתי. החלפתי גומית מסרק הגה וגומית תפוח ,שמן,פילטר אויר דלק ושמן,רפידות בלמים קידמיות ,פלגים,מים ירוקים לרדיאטור ווישרים. כל החלקים לטיפול עלו לי 350 ש"ח בהנחה של חבר והבנתי שזה מחיר טוב.

הבעיה שאני מעלה פה הייתה קיימת גם לפני הטיפול ועוד שבוע יש לי טסט.

קיבלתי את הרכב מתנה ותידלקתי תקופה ארוכה 95 עד ששאלתי מישהו עם אותו רכב שאמר לי שצריך 96 אז עכשיו אני עם 96

שאני מניע את הרכב הכל בסדר אחרי 7 דקות בערך שהמנוע חם הרכב מתחיל להוציא עשן לבן לא משהו רציני

אבל יש עשן. שאני נותן גז יוצאים גם טיפות מים וכתמים שחורים. בדקתי את השמן והמים אחרי נסיעות לא חסר וגם לא רואים שום שרידים של מים ירוקים בשמן בנוסף המנוע גם לא מתחמם.

מישהו יודע מה זה ?

פורסם

עשן לבן לא מבשר טובות. אם הבעיה שקיימת הייתה לפני, למה ציינת שעשית את הטיפול הנ"ל כי אז הייתי שואל אם בטיפול נעשתה שטיפה למנוע מה שגורם למנוע לאבד אטימות מסויימת ובריחה של שמן לדלק.

פורסם

לפני 9 שנים היתה לי מיצובישי לנסר מודל 93.

היתה גם בעית עשן לבן.

הלכתי למוסך מורשה ושם החליפו לי גומית שסטומים (אם אני לא טועה בשם בגלל שעבר כל כך הרבה זמן)

הם עשו את זה בלי לפרק ראש מנוע . עלה לי בערך 500 ש"ח.

העניין שהם לא היו בטוחים שזה יצליח בלי לפרק .

למזלי זה כן הצליח והעשן נעלם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום רב!

המנוע לא הולך למות, סביר להניח שהחלפת שמן בצמיגות לא מתאימה, ברכב היה שמן מינרלי בצמיגות 20/50 ,ואתה החלפת שמן חצי סינטטי בצמיגות 10/40, האם אני צודק?

וזאת כנראה הסיבה לעשן הלבן, בנוסף האם לא הוספת יותר מדי שמן, כלומר מעל המקסימום?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אכן שמתי שמן חצי סנטטי ששאלו איזה אני רוצה אמרתי תביאו את הטוב עלה לי 70ש"ח במקום 40 ש"ח.

להחילף את השמן ?

• תוכן חדש...