Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

ברשות פיג'ו 205 שנת 97 ואתמול כשנסעתי בגשם ממש חששתי שאני הולך לשבת עם מטריה.

נכנס לי כמות מים מהמנורה העליונה ובכל סיבוב ממש נשפך עלי כמות.

למישהו יש רעיון?

נראה לי שזה מהאנטנה אז חשבתי על רעיון אולי לקחת גומיה של אינסטלציה עגולה ולשים את זה בין האנטנה לגג.

יש אולי רעיונות יותר טובים או שזה יכול להגיע ממקום אחר?

פורסם

טוב עשרות מונים יותר! זה לא מתייבש כמו גומיה, ואם הוא מתייבש זה רק לאחר 5-15 חודשים מיום ההשמה (מניסיון), אם לא מתגרזנים עליו (שמים את האוטו במקום מוצל ושות').

נערך בלבול.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
ואם הוא מתייבש זה רק לאחר 5-15 שנים מיום ההשמה (מניסיון)

אתה בטוח במה שאתה אומר/כותב???:roll:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

את צודק. סליחה. התבלבלתי. זה לא יכול להחזיק 15 שנה. עדיין, חומר מתכלה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אפשר גם לשים פרוסה של סיליקון / סקוצ'יפיל ולהדק עליה את האנטנה.

אין אחד שברשותו פיג'ו/סיטרואן משנות ה90 שלא עבר זאת או שרכבו לא עבר זאת (אפילו אצלי זה קרה כשהיתה לי 306).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...