Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי מנעול הגה דרך אי.ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה חיפושים של מנעול הגה יעיל עד כמה שניתן מצאתי אחד שנראה לי סביר.

למנעול קוראים GORILLA GRIP 3, ולא משווק בארץ.

ניתן למצוא ב EBAY, ובחנויות בחו"ל.

1ab4_1_b.JPG31VGNFJQAEL._SS400_.jpgbrandsportinc_1989_125644285

הוא גם מגיע עם שלט שמפעיל מעין אזעקה שמצפצפת אם מישהו מתעסק איתו.

נראה לי יותר יעיל מכל הזבל שמוכרים פה בארץ.

עלה לי 80$ כולל משלוח לניו יורק (ההורים שלי טסים הם יביאו לי לארץ).

כן אני יודע שאפשר לחתוך את ההגה, אבל לפחות זה ירתיע קצת יותר. בכל מקרה את המנעול עצמו לא נראה לי שאפשר לחתוך לפי מה שכתוב עליו, בניגוד למנעולים שמוכרים פה בארץ שאפשר לכופף עם היד.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

קנית את אחד המנעולים הקלים לפריצה

עם קאטר חותכים את ההגה וניגמר הסיפור, המנעול אפילו לא יצפצף

בכל אופן כשגנב רואה רכב עם מנעול הגה זה מושך אותו ליגנוב כי הוא כימעט בטח שאין אימובילייזר ואזעקה

ואם אתה שם מנעול הגה זה אומר שאין לך ביטוח מקיף וככה אתה רק מגדיל לעצמך את הסיכוי שילך לך הכסף ששה הרכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קנית את אחד המנעולים הקלים לפריצה

עם קאטר חותכים את ההגה וניגמר הסיפור, המנעול אפילו לא יצפצף

בכל אופן כשגנב רואה רכב עם מנעול הגה זה מושך אותו ליגנוב כי הוא כימעט בטח שאין אימובילייזר ואזעקה

ואם אתה שם מנעול הגה זה אומר שאין לך ביטוח מקיף וככה אתה רק מגדיל לעצמך את הסיכוי שילך לך הכסף ששה הרכב

קודם כל, יש ביטוח מקיף.

דבר שני, יש אימובילייזר, ויש אזעקה, ויש מספיק אורות מהבהבים שמעידים שהאזעקה פועלת.

הרכב עצמו הוא די חדש ויקר כך שאין מצב שגנב יחשוב שאין אזעקה לרכב.

אמרתי בהתחלה שאני יודע שאפשר לחתוך את ההגה, אבל שוב, אם הגנב יראה את המנעול וזה יגרום לו לחשוב פעמיים אם לגנוב את הרכב שלי או את הרכב שליד שאין לו מנעול, אז המנעול עשה את העבודה.

ה 10 שניות שלוקח לגנב לחתוך את ההגה ולהעיף את המנעול מגדילים בכמה אחוזים שהוא יתפס במהלך הפריצה, וזה גם משהו.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

מזלטוב - כשיגנבו את האוטו ויתקשרו אליך מג'נין כדי למכור לך אותו חזרה, תצפה לקבל דשבורד מרוסק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קו מנחה:

לא סתם לא מקובל להרכיב בארץ מנעולי הגה וזה גם למה המגוון כלכך עלוב, לפה זה לא מתאים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קודם כל, יש ביטוח מקיף.

דבר שני, יש אימובילייזר, ויש אזעקה, ויש מספיק אורות מהבהבים שמעידים שהאזעקה פועלת.

הרכב עצמו הוא די חדש ויקר כך שאין מצב שגנב יחשוב שאין אזעקה לרכב.

אמרתי בהתחלה שאני יודע שאפשר לחתוך את ההגה, אבל שוב, אם הגנב יראה את המנעול וזה יגרום לו לחשוב פעמיים אם לגנוב את הרכב שלי או את הרכב שליד שאין לו מנעול, אז המנעול עשה את העבודה.

ה 10 10 שניות זה מה שלוקח לו להתחיל תנועה עם הרכב כלל המנעול הגה האמובילייזר ומה שרק תרצה, וזה כלל כמובן הכנסת דיסק מוזיקה לטעמו! שניות שלוקח לגנב לחתוך את ההגה ולהעיף את המנעול מגדילים בכמה אחוזים שהוא יתפס במהלך הפריצה, וזה גם משהו.

אזעקה לשקט הנפשי+קודן למקרה שגנב "ביתי" או משהו כזה השיג את המפתחות (אדם שהוא לא גנב רכב לא ינטרל בקלות אמובילייזר שמוסלק טוב) וזהו לא צריך מנעול הגה ולא נעליים, הכל חרטה

פורסם

ludu, הרגת אותי מצחוק :)

אתה מדבר על גנב אמיתי או עריית ת"א?

ואיך אתה כלכך בטוח שהאוטו נלקח עם גרר?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן... פעם גנבו את הפאסאט של אבא שלי עם גרר, פשוט הרימו אותו, באור יום בסביבות 12 אחה"צ.

ולכן אם באמת יש הזמנה על רכב מסויים, גם מנעול הגה ולא איתוראן וכלום לא יעזור.

אבל אם זה גנב מזדמן, יש התרעה כלשהי למנעול הגה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

מנעול נוסף שראיתי באי ביי הוא מנעול דיסק עבור אופנועים,המנעול מולבש על דיסק הגלגל וברגע שהוא מוזז המנעול מתחיל להשמיע אזעקה צורמת.

עדיין לא מספיק עבור הגנה לאופנוע ולא מבטל את השימוש בשרשרת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מנעול דיסק זה לא בדיוק דבר חדש, זה דבר מאוד וותיק וישן שכל קטנועיסט מחזיק

הבעיה איתו שזה לא כלכך יעזור מול העמסה של האופנוע לתוך טנדר, שרשרת אולי לא תמנע אבל בהחלט תעקב,

פורסם

כוונתי הייתה שלמנעול הדיסק יש אזעקה, שבמידה וגנב מנסה לנסר אותה היא פועלת, במנעול דיסק סטנדרטי אין אזעקה.

כתבתי זאת לא?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...