Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 105K עבור מאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום :

ברצוני לעשות טיפול 105K עבור מזדה לאנטיס דגם GLX המפואר אוטומט שנת 2004 אצל אדם פרטי

מה עליי להחליף בטיפול הזה? ואיזה שמן מנוע יש לקנות?

וכן ישנה נזילת שמן בין המנוע לגיר מה עליי להחליף בכדי לטפל בנזילה הזאת?:?:

וכן יש לי להחליף תושבת כאשר אני עומד מול הרכב בצד ימין מתחת לפלסטיק איזה תושבת עליי לקנות?:?::?:

וכן יש לי רעידות כאשר אני עוצר את הרכב ברמזור ואני נמצא על D ממה זה נובע ומה עליי לתקן?

:evil::-P:?

פורסם

רעידות במקום- צריך לבדוק תושבות מנוע +גיר ולהחליף את התקולות.

טיפול רגיל סה"כ כולל החלפת שמן,פילטר שמן,פילטר אוויר,פילטר דלק,פלאגים ובדיקת בלמים חובה,אם יש צורך אז לתקן.

אם לא עשו עדיין טיימינג כדאי בשביל השקט הנפשי להחליף+מחזירי שמן+מותחנים.

מומלץ לבדוק את מצב משאבת המיים ואם היא מרעישה או נוזלת יש להחליפה.

אם לא תחליף ואחרי הטיימינג יתחילו רעשים יהיה כפל עבודה לעומת המצב בו מוחלפת המשאבה על הדרך בהחלפת הטיימינג באותה עבודה רק בתוספת תשלום למשאבה.

נזילת שמן בין המנוע לגיר היא ממחזיר שמן אחורי של המנוע ויש לפרק את הגיר/המנוע כדי להחליפו.

המחזיר עולה גרושים עיקר המרכיב כאן הוא העבודה המאוד יקרה.

מומלץ לבדוק מתי החליפו שמן +פילטר גיר אוטומטי,אם צריך להחליף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...