Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס-הבדלים בין דגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

חיפשתי ולא מצאתי ולכן אני מעביר את השאלה אליכם.

מהם ההבדלים בין דגם הקלאסיק לדגם האלגנס במרצדס C220 CDI שנת 2001 (בודי 203).

תודה רבה על העזרה.

פורסם

מן הסתם אלו הבדלים ברמת הגימור.

א. אני לא מבין למה כתבת את ההודעה באוף-טופיק.

ב. הבעיה מתחילה בכך שגם הקלאסיק והאלגנס אינן קבועות, וכל אחד הוסיף והוריד מה שרצה (בייחוד עם הרכב היה פרטי ולא מונית), לכן מאפיינים מסויימים של אחד הדגמים יכולים פתאום להופיע בשני ועוד.

ממש מה ההבדלים, צר לי אך איני יכול לומר לך.

כמובן שהאלגנס היא הרמה הגבוהה יותר (קלאסיק->קומפורט->אלגנס).

פורסם

תודה על התגובות דבר ראשון.

א. לא יודע :) אולי יוכלו להעביר אותה למקום הראוי.

ב. אני יודע שמדובר בהבדלי גימור/אבזור.

ג. אין דבר כזה קומפורט. יש את הקלאסיק, אח"כ אלגנס, ואח"כ אוונגרד (וגם ספורט).

האמת היא שאני מדבר על מונית. הרוב הגדול הן קלאסיק (ואני יודע מה זה כולל). אני יודע גם שיש מוניות מרצדס, שחלק לא קטן מהן הגיע לארץ ביבוא אישי אם כי היו שנקנו בארץ, שהן אלגנס ואפילו אוונגרד. עכשיו השאלה היא כאמור, מה יש באלגנס שאין בקלאסיק? (מדובר על שנת 2001 כי הדגם עבר עדכון לפני מספר שנים וגם שם הכל השתנה).

תודה רבה לכולם!

פורסם

גם לא :)

כתבתי בהודעה הקודמת שאין דבר כזה במרצדס. אתה כנראה מתבלבל עם יצרן אחר:)

פורסם

בשנת 2001 ה-C-CLASS קלאסיק הגיע ללא עור , ללא מגנזיום ,אלו הדברים העיקריים שעולים לי כרגע בזיכרון.

האלגנס מגיעה עם ג'נטים , עור , ניקלים בפסי קישוט מסביב הרכב ,ואם אני לא טועה גם גג שמש אלו הדברים פחות או יותר שאני זוכר.

כמובן שיש תוספות שאנשים הוסיפו באלגנס (וגם בקלאסיק) כמו וילון אחורי חשמלי , ועוד כל מיני תוספות של מרצדס.

כמובן שיכול להיול להיות גם קלאסיק ב-2001 עם עור או עם סאן רופ , הכל תלוי בהזמנה של אותו בנאדם.

משנת 2002 כל דגמי ה-C הגיעו עם עור .

פורסם

דגמי הקלאסיק של ה C דיזל יועדו מראש לשימוש כמונית,והגיעו במפרט אחיד,שכלל בין השאר ריפוד עמיד במיוחד.

דגמי האלגנס יועדו לשוק הפרטי וכללו חישוקים קלים,ריפודי עור וגג שמש חשמלי,כשאפשריות האופציות גדולות למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה רבה על התגובות.

למען האמת התבלבלתי והתכוונתי לאוונגרד. מה התוספות באוונגרד? מדובר במונית.

תודה רבה:)

פורסם

האוגנגרד היא רמת גימור יחודית,שכוללת דיפון פנימי בהיר ומיתלים מונמכים,לכן המכונית נראית כאילו היא עמוסה תמידית..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אנצל את השירשור , המתלים המונמכים זה בשביל אחיזת כביש יותר טובה ? או שיש סיבה אחרת . אני מבין שזה עוזר אבל אני לא מבין למה לעשות את זה למרצדס דיזל

בברכה יהודה

פורסם

מחזיר שרשור ישן לחיים.

אני מחפש מחירון של C קלאס אוונגרד שנת 2001 (220CDI). אין שם כלום חוץ מקלאסיק ואלגנס ואמתחיל כבר לעצבן אותי היצחק לוי הזה והמחירון המוזר שלו.

אני לא מבקש שתעשו את השיחה במקומי :) אבל אולי מישהו יודע את המחיר שלה?

תודה.

פורסם
דגמי הקלאסיק של ה C דיזל יועדו מראש לשימוש כמונית,והגיעו במפרט אחיד,שכלל בין השאר ריפוד עמיד במיוחד.

דגמי האלגנס יועדו לשוק הפרטי וכללו חישוקים קלים,ריפודי עור וגג שמש חשמלי,כשאפשריות האופציות גדולות למדי.

יש כמה מוניות C קלאס בודדות שנקנו ברמת גימור אלגנס , אחת מהם מופיעה כבר כמה זמן למכירה ביד2 .

משנת 2002 גם הקלאסיק הגיעו עם עור.

• תוכן חדש...