Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום גלשתי לי באינטרנט ומצאתי את זה:

http://www.hifisoundconnection.com/Shop/Control/fp/scat/111519/SFV/30046

אילו בעצם קיקפאנלים לכל רכב, כל שנה שרק רוצים, זה אדיר לא?

השאלה היא עם זה באמת טוב כמו שזה נראה יפה?

מישהו מכיר את זה? זה נראה לי אדיר ביותר למה לבזבז כל כך הרבה כסף, ואנרגיה, שאפשר פשוט להזמין את זה.(אלא עם כן אתם אוהבים את זה אבל אנשים כמוני עם ידים שמאליות אולי זה פתרון טוב)

גם אסטתי וגם בלי בלאגן של פיברגלס....

אני כבר הזמנתי הרבה פעמים מהאתר הזה, אז אני יודע שהוא שולח לארץ תוך 10 ימים..

פורסם

זה פיתרון מצוין - כל עוד הוא עונה על הדרישות הספציפיות של התאמה לרכב המסוים והתאמה לרמקול המסוים מבחינת נפח וכו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמעט והיה לי את הדרך הכי פשוטה והכי קלה .

אבל אין שם יונדאי , ליונדאי שלי הצלחתי לבנות מאין מקום יפה לטוויטר , עכשיו חשבתי שהבאת לי את הפתרון הבאה לוופר , אבל אין שם קטגוריה של יונדאי .

חבל =( אבל תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

גם אין סובארו...

לא הבנתי את עניין הקיק פאנל הזה

זה אסטטי יפה ותופס פחות מקום

את מיקום הוופר אני מבין אבל מה לעזעזל עושה שם הטוויטר?

הטוויטרים לא אמורים להיות ממוקמים כמה שיותר למעלה(קורות) כדי ליצור במה?

פורסם

אז זהו שלא ממקמים וופר בקיק פנאל (במיוחד פלסטי) אלא מיד והטוויטר אמור להיות כמה שיותר קרוב למיד.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

למאזדה 3 .

לא חייב בהכרח , עם כיוון טוב כמו שזה נראה בתמונה אפשר להגיע לבמה טובה מאוד עם הבניה האסטטית הזאת .

כמובן שאצלי זה עדיף בהרבה מאשר הבניות למינהן , ביוחד שאני לא עבדתי עם החומרים האלה לפני .

אצלי הטוויטרים מותקנים כך :

יעקב

DSC00636.jpg

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הבנתי תודה

רק מוזר לי שכל ההתקנות שאני רואה פה או במפגשים (התקנות מקצועיות)

כולם שמו את המיד וטוויטר כמו שאתה אומר ביחד אבל על הקורות

ולא בקיק פאנל שכזה.

מה היתרונות והחסרונות מיקום למעלה ולמטה?

פורסם

היתרון של קיקפאנל זה שהוא מרחיק את הדרייברים מהאוזניים שלך , ולכן מאפשר במה יותר טובה , החסרון הוא שקשה להעלות את הבמה למעלה , ואם הדש בולט מידי , אתה תקבל הפרעה לסאונד .

הפתרון האופטימאלי , אבל יקר ולא ממש מתאים לכול אחד , זה לשים ריבון בקיקפאנל , האוף אקסיס של ריבון הוא למעלה ולא לצדדים , ולכן הבמה היא למעלה ועושה את כול המרחב של הרכב

בברכה יהודה

פורסם

ממש לא, תסתכל בקטגוריה של פולקסוואגן, תראה בורה,גולף,ג'טה, רק הפולו המסכנה שלי חסרה :|.

הרעיון הזה קורץ לי מזמן - לבנות בפנלים ההם מקום למידוופרים אבל יש הרבה חסרונות, זה הולך לחתוף מכות רצח מהרגליים של הנוסעים ושל הנהג.

פורסם
היתרון של קיקפאנל זה שהוא מרחיק את הדרייברים מהאוזניים שלך , ולכן מאפשר במה יותר טובה , החסרון הוא שקשה להעלות את הבמה למעלה , ואם הדש בולט מידי , אתה תקבל הפרעה לסאונד .

הפתרון האופטימאלי , אבל יקר ולא ממש מתאים לכול אחד , זה לשים ריבון בקיקפאנל , האוף אקסיס של ריבון הוא למעלה ולא לצדדים , ולכן הבמה היא למעלה ועושה את כול המרחב של הרכב

תודה על ההסבר

פורסם
, זה הולך לחתוף מכות רצח מהרגליים של הנוסעים ושל הנהג.
אתה חושב שפיברגלאס יהרס או יחלש ממכות רגליים ? אני שואל , אני פשוט לא יודע

בברכה יהודה

פורסם

פוד שיהיה עשוי מבד צ'ופ מאט שלוש עד 4 שכבות - אתה יכול גם לתת לו מכות פטיש...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...