Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שניתן לשים לב, המדרכה "נעלמה" לה מתחת לשלוליות הענק שנוצרות כל שנה באותם מקומות.

מאוד נחמד ויפה שדואגים לתחבורה בבירה (ירושלים) אבל שוחכים מהערים הקטנות שמקבלות כמויות גשמים אדירות בכמה שעות ואין ביכולת מערכת הניקוז לטפל בהם, וזאת מפני שלא ביצעו טיפול מונע של ניקוי תעלות הניקוז מפסולת שמצטברת וסותמת אותה לגמרי.

לאחר שמספר רכבים עברו בתוך השלולית ונתקעו לאחר מספר מטרים, בגלל שמפלס המים היה גבוה וגרם לרכב להעצר, הואילו בטובם להגיע עובדי העירייה ולטפל במפגע.(העובדים נמצאים בתחתית התמונה בצד ימין).

עיר אחת מתוך רבות שהפסיקו לנהוג בה בשל כשל תשתיות.

30667688km5.jpg

ניתן לראות את רשף הפיצוץ מהאלפא לפני שהיא נעצרה באמצע הכיכר.

ל'

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אמיץ הבחור עם האלפא, להיכנס ככה לשלולית כזאת ועוד עם אלפא... :lol:

האשם היחידי זה העירייה עצמה, היא צריכה לבצע בדיקות, מה הם רוצים שאי אחליף להם את הצנרת?

בחולון זה היה עוד יותר גרוע, בכיכר סטרומה אוטובוסים היו נתקעים מגובה המים, עד שראש העיר קלט סוף סוף והחליפו את הצנרת, מאז אין מים.

ROOONEEYY

פורסם

מעבר להזנחה באחזקת והכנת תשתיות הניקוז ישנו שיקול נוסף הקשור להצפות והוא העלויות.

כלכלית, שווה למדינה/רשויות לספוג נזקים מס' פעמים (יחסית מועט) בשנה מאשר לשדרג את רשת הניקוז והתיעול בערים בעלויות של מיליארדים.

לפחות עד שמגיעים לנזקי גוף.

פורסם

בחולון ליד סטרומה מכוניות היו פשוט נעלמות מתחת למים:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ככה העניינים מתנהלים , בישראל כמו ישראל , תמיד אחרי גשמים יש בורות .

למה לא לדאוג לכביש נורמלי שאפשר למלא את הבורות על בסיס יומי עם אספלט ? כי זה יותר זול!

לגבי חולון , אפשר לשנות את השם של סטרומה לכיכר "ונציה" ולראות את קו 97 משייט לו להנאתו.

גם הכביש של מקווה ישראל לא הברקה גדולה , סטייג' ראלי.

דבר שני , למה להיות חמור ולהכנס בכח לנחל הזה ?!?!?!?

לא עדיף לנסוע מדרך אחרת שתהיה יותר סימפתטית לנהג ולרכב במקום להציף את הכל במים.

מעניין כמה רכבים מהתמונות האלה הגיעו למוסך יותר מאוחר במהלך היום.

בחיים שלי לא הייתי חושב להכנס לכזאת שלולית/בריכה עם האוטו , אולי רק אם הייתה איזה GMC סיירה

האלפא 75 בטח נפחה את נשמתה והחזירה אותה חזרה לבורא במילאנו עם הרבה חלודה :roll:

נ.ב

כמו שזה נראה זה איפשהו בפ"ת , לפי האפרוריות האופיינית כ"כ והאוטובוס של קווים.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

האלפא 75 בטח נפחה את נשמתה והחזירה אותה חזרה לבורא במילאנו עם הרבה חלודה :roll:

כמו שזה נראה זה איפשהו בפ"ת , לפי האפרוריות האופיינית כ"כ והאוטובוס של קווים.

נפחה את נשמתה ונעצרה לאחר כמה מטרים לאחר שיצאה מהכיכר הרטובה.

לא פ"ת אור יהודה, עד שהגעתי לפ"ת כבר הספיקו לפתוח את הסתימות באגני הניקוז ולנקז את המים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בגל הגשם הקודם נסעתי לבקר חבר שגר ברמת השרון. הגעתי שם לאחת הכיכרות, ופשוט הייתי המום מרמת ההצפה שם. נעצרתי והתקשרתי אליו לשאול אותו האם ישנה דרך אחרת להגיע אליו במקום לעבור באותה ככר. החבר אמר לי להסתובב הביתה ולא לסכן את הרכב. החלטתי שלפני שאני עושה זאת, אעמוד בצד ואראה איך אחרים מצליחים לצלוח את האגם. לאחר שעמדתי כמה דקות וראיתי שאיש אינו נתקע למרות שמפלס המים לא היה נמוך במיוחד, החלטתי ללכת על זה... ולמזלי גם אני עברתי בהצלחה.

עדיין, רמת הניקוז של הכבישים בארץ פשוט מתחת לכל ביקורת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ווי ווי,

עברתי שם שלשום, היה יבש כמו מדבר :roll::roll::roll:

נהגת שודים,

אצלכם זה כבר כמה שנים[כל שנה כתוב בפונט ענק בגל גפן על הצנרת זבל שיש בכל בקעת אונו]

מה שהכי מעצבן, זה שחסמו את אחד הכבישים הראשיים בקרית אונו לכיוון אחד, שיפצו אותו במשך חצי שנה, ועכשיו ינעל אחותם,

כל הנתיב הימני מים, מילא זה היה כביש ישן, אבל פתחו אותו לפני 10 ימים.

גם את רחוב צה"ל חסמו לפני 3 שנים בערך, שיפצו ושיפצו ושיפצו איזה שנתיים, והיום זכיתי ליפול לשלולית ולעשות הרבה שפריצים לכל כיוון =-[

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

----

פורסם

אחרי זה מתפלאים שהכינרת לא מתמלאה, הרי כל המים נספגים באדמה ונעעלמים ולא מחלחלים לנהרות, למה לא לבוא לאותו מקום עם 20 מיכליות למלאות אותן ולשפוך את זה בצינור הקרוב שמוביל לכינרת או משהו?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

סליחה אבל מי שמכניס את רכבו לשלולית כזו הוא אדיוט מושלם או נוהג ברכב ליסינג שנהנה להשחיט אותו.

מעניין מי יבכה בעוד חודש שנהרסו לו מכלולים ברכב ומי יבכה שיש לו קורוזייה באלקטרוניקה של הרכב...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

ל', שלוליות ענק יש בכל עיר ועיר.

עכשיו-תחשבו על עורק תחבורה ראשי בעיר גדולה.

עורק תחבורה ראשי בעיר גדולה שהולך לקבל עוד תוספת נתיבים משמעותית בעתיד הקרוב.

עורק תחבורה ראשי בעיר גדולה שהולך לקבל עוד תוספת נתיבים משמעותית בעתיד הקרוב וכל שעות היום צפוף ופקוק.

ושם, בדיוק שם, יש כל שנה שלוליות ענק, יותר רציניות מזו שבתמונה.

מדובר על איזור הצ'ק-פוסט בחיפה, ליד איפה שבונים את מנהרות הכרמל והדרך אליהם.

לפחות שם, הנתיב השמאלי בדרך כלל נשאר פנוי ממים, לך תבין למה.

ולך תנסה להיכנס עם כל התנועה של 3 נתיבים לנתיב אחד, כשהכל לידך מוצף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...