Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי תלונה ספציפית עבור העירייה שלי, אני מודעת שבכל עיר יש את ההצפות בכבישים, וכל זה בגלל מערכת ניקוז שלא מתחזקים אותה במשך השנה.

הרי הרבה יותר פשוט להמתין שעורק התנועה יוצף במים ואז שולחים את הפקחים שישחררו מהתעלות את כל שקיות הבמבה והליכלוך שמצטבר בתוכם במשך ימות הקיץ היבשים.

מדוע לא לעשות זאת לפני הגשם?

למה לגרום לנזק לרכבים ולפקקי תנועה כשאפשר למנוע זאת מבעוד מועד?

כבר התרעתי על כך חודש וחצי מראש לעירייה אבל התעלמו מהפנייה, וטיפלו בה היום בבוקר אחרי שכל מרכז העיר בנתיב המרכזי הוצף.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בירושלים בכלל, חצי סנטימטר שלג/ברד.

האוטובוסים לא עובדים, בתי ספר סגורים (אוי לא כמה עצוב). כאילו להירגע גם בקנדה/רוסיה יש שלג, ואפילו הרבה יותר קשה ושם הכל מתקתק. מה יש להם אספלט אחר?

העיקר עשיתי היום burnout רציני כשנתקעתי בחנייה על גוש שלג/ קרח והאוטו לא רצה לצאת.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
בירושלים יש קצת שלג וכל העיר נעצרת כמובן חוץ מציר התנוע שיוביל היום את וינוגרד לראש הממשלה.

אני דווקא הייתי מופתע לראות שזה לא ככה , הכבישים היו עמוסים יותר מהמצופה התחבורה הציבורית עבדה ב90 אחוז.

אנשים עם פיאט אונו נסעו בשלג כאילו יש להם 4 על 4 עם ABS וESP ( ואני לא בניהם, לא לוקח סיכונים).

זה שמבטלים בית ספר זה לפי דעתי יותר בשביל ההרגשה , כי זה דבר שלא קורה הרבה במדינה שלנו אז יום יומיים בשנה זה לא נורא אם תלמידים לא יבואו לבית ספר.

פורסם

לא יודע איזה פיאט אונו אבל התחבורה היום בבוקר עבדה אולי 10% גם כתבו שבשעות המוקדמות לא היו בכלל אוטובוסים, יצא לי לנסוע היום באזור 13:00 והיה פשוט שומם שום כלי רכב צירים ראשיים פנויים מרכז העיר ריק. רק באזור גן סאקר היה תנועה כי כולם באו לראות קצת שלג. בשכונה שאני גר (פסגה) 90% מכלי הרכב נשארו בבית.

פורסם
אני דווקא הייתי מופתע לראות שזה לא ככה , הכבישים היו עמוסים יותר מהמצופה התחבורה הציבורית עבדה ב90 אחוז.

אנשים עם פיאט אונו נסעו בשלג כאילו יש להם 4 על 4 עם ABS וESP ( ואני לא בניהם, לא לוקח סיכונים).

זה שמבטלים בית ספר זה לפי דעתי יותר בשביל ההרגשה , כי זה דבר שלא קורה הרבה במדינה שלנו אז יום יומיים בשנה זה לא נורא אם תלמידים לא יבואו לבית ספר.

היית במרכז העיר בערך חצי שעה, ראיתי רק אוטובוס אחד. ובפנים הנהג ישב לבד.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

הקטע היותר מפחיד שעלול להתרחש זו נעילה הידרוסטטית בשל חדירת מים למנוע.

אני כבר מכיר מישהו שזה קרה לו ב- SLK והרכב הושבת עקב עלותו הגבוהה של מנוע חדש (למעלה ממחצית מערך הרכב).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האם נעילה הדרוסטטית מכוסה בביטוח מקיף?

אני מנחש שהדבר מבוטל אם ברכב מותקן פילטר אוויר פתוח נמוך.

פורסם

במקרה כזה, שבו נגרם נזק באופן ישיר מאותו "שיפור", אני מניח שהם ישמחו להתנער ממך.

הרכב המדובר היה סטנדרטי, למיטב זכרוני (ברכב עם הספק כפול או משולש משל הרכב הממוצע, לא צריך "פילדר בטוח") :lol:

אבל למה ללכת על פילטר - לך ישר על טורבו !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה יש להם אספלט אחר?

במילה אחת? כן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
האם נעילה הדרוסטטית מכוסה בביטוח מקיף?

אני מנחש שהדבר מבוטל אם ברכב מותקן פילטר אוויר פתוח נמוך.

תמיד אפשר לשים שסתום שנפתח ברגע שהפילטר שואב מים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...